1080p için hazır sistem önerisi

Hocam bütçe aslında şöyle 20-27 arası gidip gelebilirim. Ama 4060ti istemiyorum çünkü gerçekten 1080p'de darboğaz yapıyor. O yüzden FPS oyunları da oynadığım için ryzen 5 5600 4060 ikisiline sahip bir sistem istiyorum. Yaş 26. Artık istediğim gibi görünen bir sistemim olsun istiyorum.

Hocam öncelikle yaşım 18. Ayrıca 4060 ti, i5 12400f sistem kullanıyorum ve hiç darboğaz yaşayacak bir oyuna denk gelmedim. Bahsettiğin oyunlar nedir acaba? İleriye dönüşlük için ve gerçekten bütçen varken 4060 değil 4060 ti almanı afedersin ama şiddetle öneririm hocam.

@deserteagle7 Dostum sen sistemi ne zaman alacaksın?
4060 Ti 1080P'de darboğaz falan yapmaz.
Sen yüksek ihtimal akvaryum kasa falan istiyorsun, her konuda görüyorum sistem atıyorum tamam diyorsun başka konuda tekrar görüyorum.

İllede 4060 istersen,

Anakartı B550 kasayı XPG yapıp al.

Hocam YouTube'dan da çok baktım mesela Star Wars Jedi Survivor. 4060 ile ekran kartı %99 ile stabil çalışırken 4060ti ile dalgalı bir kullanım yüzdesi oluyor. Yoksa ben de isterim tabii ki 4060ti.

Hocam o kadar çok araştırıyorum ki.. Tam istediğim olsun istiyorum şu yaşımda bir kere alacağım çünkü. Laptop sattım bunun için ben. Bir yandan Kasım indirimleri de kafamı kurcalıyor.

Hocam o kadar çok araştırıyorum ki.. Tam istediğim olsun istiyorum şu yaşımda bir kere alacağım çünkü. Laptop sattım bunun için ben. Bir yandan Kasım indirimleri de kafamı kurcalıyor.
İstediğiniz nedir hocam?

Şu şekil geniş kasalar mı?

Hayır hocam sadece ışıkları ile işte soğutmayı senkronize ayarlayayım yeter bana. Kasa istediğim şekilde ışıklansın isterim sadece. Öyle çok uçuk kaçık bir isteğim yok yani.

Hocam en kötü ekstra fan alır diğer fanları söker onları takarsınız, ondan kolay iş yok ki.

Hayır hocam sadece ışıkları ile işte soğutmayı senkronize ayarlayayım yeter bana. Kasa istediğim şekilde ışıklansın isterim sadece. Öyle çok uçuk kaçık bir isteğim yok yani.
@bdxmrz hocam ile aynı konuda cevap vermek öncelikle mutlu edici. Ayrıca hocam o bütçen varken 4060 almak olmaz. İlle de 4060 diyorsan yukarıda anakart değişimi, kasa değişimini söyleyerek tavsiye etti hocam. Ayrıca 4060 ti için de 25-26 bin civarı bir sistem var yine. Kasa olarak da ventoyu seçebilirsin o özellikleri istiyorsan. Soğutmayı senkronize ayarlayalım dediğin nedir?

Hocam en kötü ekstra fan alır diğer fanları söker onları takarsınız, ondan kolay iş yok ki.
Hocam o zaman şöyle sorayım önce ilginiz için teşekkür ederim. Şimdi xpg alırsam diğer arkadaş onun da ışığı değişmiyor demişti. Xpg seçmenin bir numarası yok o zaman?
Şimdi soğutma seçeneği var ya 900 tl olan onu alcam onun renkleri ile kasa fanları aynı şekilde yansın yani. İstediğim ayarda.

XPG'nin hava akışı ve PSU'su daha iyi hocam, numarası bu.
Yukarıda yazmış zaten arkadaş, Vento kasa yapabilirsiniz onun için.

Bir de o soğutucuda ışık yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…