1080p için hazır sistem önerisi

Hocam evet 4060ti almayarak güç olarak daha zayıf kaldığını biliyorum ama hangi oyuna baktıysam 4060 %99 çalışırken 4060ti bazen 80 bazen 90 bazen 99 ve bu çok sık oluyor dalgalanıyor fps.
Eminseniz ve ileride pişmanlık yaşamayacağınızı düşünüyorsanız sizin için daha iyi. Hayırlı olsun.

@bdxmrz hocam şimdi sipariş geçecektim de geçmeden bir satış sitesini aradım telefonla Vento'da Rgb ayarlanmıyor dört renk var o öyle yanıyor dedi. İnternette de bulamadım sizin bilginiz var mı?

@bdxmrz hocam şimdi sipariş geçecektim de geçmeden bir satış sitesini aradım telefonla Vento'da Rgb ayarlanmıyor dört renk var o öyle yanıyor dedi. İnternette de bulamadım sizin bilginiz var mı?
Hocam zaten ayarlanmıyor o kasa da. Açıp kapatabiliyorsun.

Hocam zaten ayarlanmıyor o kasa da. Açıp kapatabiliyorsun.
O bile yok diyor en fazla anakarttan bağlantısı kesilir ışıkları yanmaz dedi. Ben renkleri değişir diye onu seçmiştim. Xpg seçtim 600 lira daha ucuz

O bile yok diyor en fazla anakarttan bağlantısı kesilir ışıkları yanmaz dedi. Ben renkleri değişir diye onu seçmiştim. Xpg seçtim 600 lira daha ucuz
O bile mi yok diyor, karıştırdım mı acaba? Bdxmrz hocam da cevap verirse açıklığa kavuşur konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…