1080p için RTX4070 VRAM'i yeterli mi?

luudipieones

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam dostlar, yakın zamanda bir sistem toplayacağım. Ekran kartı olarak 4070 almayı düşünüyorum lakin VRAM konusunda korkularım var. 1080p olarak oyun oynamayı düşünüyorum sizce VRAM yetersiz kalır mı? Veya sorun yaratır mı?
Yakın zamanda alacağım pek vaktim yok yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeterde artar 2K oyna istersen.

Hayır, hiçbir sorun yaratmadan kullanabilirsiniz hatta 2k bile rahatlıkla oynarsınız.

GTX980 gibi eski bir kart bile 1080P için hala idare edecek bir performans gösteriyorsa o kart hayda hayda yeter.

Su an bile 1080p'de 10-11 GB VRAM somuren oyunlar olunca insan bi' "N'oluyoruz?" diyor icten ice. Su anlik fazlaca isini gorur ama 3-4 sene sonraki oyunlar icin 12 GB VRAM'in konumu nerede olur bilemeyecegim.

Su an bile 1080p'de 10-11 GB VRAM somuren oyunlar olunca insan bi' "N'oluyoruz?" diyor icten ice. Su anlik fazlaca isini gorur ama 3-4 sene sonraki oyunlar icin 12 GB VRAM'in konumu nerede olur bilemeyecegim.
2kda oynamayacağı için 12 yeterli gelir. 2kda oynasa ultraya alamayacağı için 4 5 sene sonra gine 12 yeterli gelir.
Hocam mesela Cod'a kalsa minimum vram 24gb falan olacak. Kartin vraminin yarisini götürüyor hayvan.
Cod mod 3 4k ultrada 6gb vram yiyor hangi oyunu ?
Buarada ben vramin 15gb olması gerektiğini düşünüyorum sadece vram az diye gidip amd vb aldıranlar var değmez.

4K da bile CP77 TLOU gibi oyunlarda çok zorlanmaz o kart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende 1440'pde ultrada 6gb vram yiyor ben lafin gelisi dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…