Kheaven Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 1.292 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #11 NorinRadd dedi: Benim bilgisayarımda zaten öyle bir çözünürlük varmış ama kullanınca Black bar geliyor yanlara. Genişletmek için tıkla... Dediğim ayarı tam ekran yaptınız mı ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
NorinRadd dedi: Benim bilgisayarımda zaten öyle bir çözünürlük varmış ama kullanınca Black bar geliyor yanlara. Genişletmek için tıkla... Dediğim ayarı tam ekran yaptınız mı ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.782 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 22 Nisan 2023 #12 Kheaven dedi: Dediğim ayarı tam ekran yaptınız mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaptım oldu. Teşekkürler.
Kheaven dedi: Dediğim ayarı tam ekran yaptınız mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaptım oldu. Teşekkürler.