Sisteminiz fena değil. Eleştirmiyorum ama 2K ve 4K oyunculuk farklı bir boyuttur.
Genel olarak 3070 ve varyantları için 2K monitör uzun vadede önerimiz değildir. Monitör alırken soranlar çok oluyor.
Yakında ve ileride çıkacak oyunlar için 3070 2K'da üzer.
1080p monitörünüzü satmazsanız yanına 2K monitör koyabilirsiniz. Bu daha mantıklı bir düzen olur. Lükse kaçmış olursunuz ayrı mesele.
3070 için 240Hz monitör tavsiyemdir.
Akıcılıktan dolayı.
hocam dediğim gibi şuanki 1080p yi satmicam 2 monitör olarak kullanmayı planlıyorum ayrıca seneye 4080 serisine yükseltmeyi düşünüyorum zaten oyüzden şimdiden fiyatı çok artmadan almak istiyorum yeni monitörü
Sisteminiz fena değil. Eleştirmiyorum ama 2K ve 4K oyunculuk farklı bir boyuttur.
Genel olarak 3070 ve varyantları için 2K monitör uzun vadede önerimiz değildir. Monitör alırken soranlar çok oluyor.
Yakında ve ileride çıkacak oyunlar için 3070 2K'da üzer.
1080p monitörünüzü satmazsanız yanına 2K monitör koyabilirsiniz. Bu daha mantıklı bir düzen olur. Lükse kaçmış olursunuz ayrı mesele.
3070 için 240Hz monitör tavsiyemdir.
Akıcılıktan dolayı.
Hocam dediğim gibi şu anki 1080P'yi satmayacağım 2 monitör olarak kullanmayı planlıyorum ayrıca seneye 4080 serisine yükseltmeyi düşünüyorum zaten o yüzden şimdiden fiyatı çok artmadan almak istiyorum yeni monitörü
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Mesela bütçesinde rakibi yok. F/P bir ürün. QD serisinden bu fiyata MSI her zaman denk gelmez. Başka platformlardan fiyatını araştırmadım. İlk getiren İtopya oldu çünkü.