1080P IPS mi 2K VA panel mi?

Bütçe
5000-6000

Tahass

Decapat
Daha fazla  
Merhaba;
Başlıkta belirttiğim gibi bu ikisi arasında git gel yaşıyorum. Oynadığım oyunlar genel olarak LoL Valorant ama hikaye oyunu da oynamayı severim. Denk geldikçe oynarım.
Sistemim:
RX6700 XT.
32 GB RAM.
i5 10. nesil
Hangisi daha iyi olur merak ediyorum. Düşünceleriniz paylaşırsanız çok sevinirim. İki adet monitör örneği paylaşıyorum, bütçem de 5-6 bin civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
QHD alinacaksa minimum bunun alinmasi daha mantikli olabilir ama marka ve model hakkinda pek bilgim yok, bu yuzden asla bu model hakkinda ayri konu acmadan, bilgi edinmeden almayin.

RX 6700 XT QHD icin yeterli denilebilir ama ilerisi icin pek mantikli degil, FHD ise RX 6700 XT yeterli. Eger hikayeli agirlikliysan QHD al, rekabetci agirlikliysan FHD al. Ben QHD alirdim.

QHD alinacaksa minimum bunun alinmasi daha mantikli olabilir ama marka ve model hakkinda pek bilgim yok, bu yuzden asla bu model hakkinda ayri konu acmadan, bilgi edinmeden almayin.

RX 6700 XT QHD icin yeterli denilebilir ama ilerisi icin pek mantikli degil, FHD ise RX 6700 XT yeterli. Eger hikayeli agirlikliysan QHD al, rekabetci agirlikliysan FHD al. Ben QHD alirdim.

Teşekkür ederim. Peki bu iki monitör farkı ne tam olarak. Birinde pivot özelliği var fakat fiyat farkı sadece ondan mı? Ki pivot olan daha ucuz.

Teşekkür ederim. Peki bu iki monitör farkı ne tam olarak. Birinde pivot özelliği var fakat fiyat farkı sadece ondan mı? Ki pivot olan daha ucuz.

Dexim önermem. FHD için o paraya daha kaliteli 24 inch monitörler var.

27 inch sart mi?

Son düzenleme:

Pivot sart mi?

Pivot sart mi?

Hayır değil. 27inç olsun kaliteli olsun yeterli :)

Hayır değil. 27inç olsun kaliteli olsun yeterli :)

Piyasayla artik cok isim yok. Attiklarimdan bir konu ac. Muhtemelen o fiyata gore Gigabyte olan daha mantikli, eger G24F2 gibiyse ve/veya daha iyisiyse.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı