1080p Monitör Önerisi

Daha fazla  
Yeni bir kasa almak istiyorum o yüzden bana monitör almam lazım.
Ben internette gezdim. 23.5'' 75 Hz 1ms 1080p buldum ama 700 TL benim için 1ms gereksiz geliyor. O kadar iyi bi' monitöre gerek yok.
Bir başka model ise 23.8'' 1080p 60 Hz 4ms 600 TL.
Bunlar benim bulduğum uygun fiyatlı monitörler. Acaba sizin bildiğiniz kampanyada uygun fiyatlı monitör var ise atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun amaçlı kullanılacaksa düşük tepkime süreli bir Monitör tercih etmenizi öneririm. Bu fiyata alınacak IPS Monitör sizi oyunlarda üzecektir. Eğer ben mutlaka IPS istiyorum derseniz önerim bu monitör olur.

LG 24MP59G 24" 1ms Full HD Led Monitör | Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji

Fakat bence oyun oynayacak birinin bu bütçede asıl alması gereken Monitörlerden biri bu üründür.

AOC G2260VWQ6 21.5" 75 Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD Fiyatı
Aslında benim istediğim 24'' bir monitör. Yukarıda arkadaşın attığı ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms (VGA+HDMI) Full HD IPS Monitör 5ms tepkimesi olsa bile fiyat ve oran olarak cidden iyi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı