TRVP LXRD Hectopat Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2020 #11 Hocam ThePersica0 dedi: Bu monitörün Input Lag'ı daha düşük diye biliyorum C24G1 ve 24G2U Modellerine göre. Genişletmek için tıkla... Hocam IPS panel bu. VA ile aralarında çok fark var mıdır?
Hocam ThePersica0 dedi: Bu monitörün Input Lag'ı daha düşük diye biliyorum C24G1 ve 24G2U Modellerine göre. Genişletmek için tıkla... Hocam IPS panel bu. VA ile aralarında çok fark var mıdır?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.471 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 31 Ocak 2020 #12 TRVP LXRD dedi: Hocam Hocam IPS panel bu. VA ile aralarında çok fark var mıdır? Genişletmek için tıkla... Panda panel kullanıyor. Bence hiç bulaşmayın. IPS Glow sorunu sizi çok rahatsız eder. IPS isterseniz en azından 2500 TL'yi gözden çıkarmanız gerekir.
TRVP LXRD dedi: Hocam Hocam IPS panel bu. VA ile aralarında çok fark var mıdır? Genişletmek için tıkla... Panda panel kullanıyor. Bence hiç bulaşmayın. IPS Glow sorunu sizi çok rahatsız eder. IPS isterseniz en azından 2500 TL'yi gözden çıkarmanız gerekir.
ThePersica0 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 452 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2020 #13 TRVP LXRD dedi: Hocam IPS panel bu. VA ile aralarında çok fark var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben VA Panel kullanıyorum. Keşke IPS alsaydım diyorum. IPS renk olarak çok daha önce VA'dan, Ayrıca Ghosting Işık Sızması falan ikisinde de aynı. Fiyatlar aynıysa keskinlikle IPS alınmalı.
TRVP LXRD dedi: Hocam IPS panel bu. VA ile aralarında çok fark var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben VA Panel kullanıyorum. Keşke IPS alsaydım diyorum. IPS renk olarak çok daha önce VA'dan, Ayrıca Ghosting Işık Sızması falan ikisinde de aynı. Fiyatlar aynıysa keskinlikle IPS alınmalı.
TRVP LXRD Hectopat Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2020 #14 Motionless IN White dedi: Panda panel kullanıyor. Bence hiç bulaşmayın. IPS Glow sorunu sizi çok rahatsız eder. IPS isterseniz en azından 2500 TL'yi gözden çıkarmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde oyun için arada sırada film dizi için VA mı tercih etmeliyim yoksa İPS mı? ThePersica0 dedi: Ben VA Panel kullanıyorum. Keşke IPS alsaydım diyorum. IPS renk olarak çok daha önce VA'dan, Ayrıca Ghosting Işık Sızması falan ikisinde de aynı. Fiyatlar aynıysa keskinlikle IPS alınmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam IPS nin MS değeri sanırım daha yüksekti ya da başka bir şeydi ismi tam hatırlamıyorum. Oyun için sıkıntı çıkarmaz mı?
Motionless IN White dedi: Panda panel kullanıyor. Bence hiç bulaşmayın. IPS Glow sorunu sizi çok rahatsız eder. IPS isterseniz en azından 2500 TL'yi gözden çıkarmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde oyun için arada sırada film dizi için VA mı tercih etmeliyim yoksa İPS mı? ThePersica0 dedi: Ben VA Panel kullanıyorum. Keşke IPS alsaydım diyorum. IPS renk olarak çok daha önce VA'dan, Ayrıca Ghosting Işık Sızması falan ikisinde de aynı. Fiyatlar aynıysa keskinlikle IPS alınmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam IPS nin MS değeri sanırım daha yüksekti ya da başka bir şeydi ismi tam hatırlamıyorum. Oyun için sıkıntı çıkarmaz mı?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.471 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 31 Ocak 2020 #15 Ben olsam direkt VA tercih ederdim. Çok oyun oynarım ancak filmde izlerim VA daha avantajlı.
TRVP LXRD Hectopat Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2020 #16 Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Attığım linkteki ürünü alacağım.