Şubelerde daha pahalı mı satıyorlar? Gerçekten bilmediğimden soruyorum. Ben yine de gidip bakacağım fakat şube de fiyatı gerçekten internettekinden fazla ise tabii ki internetten siparişimi veririm. Bu iki monitör arasında AOC mu önerirsin yine de?
Şubelerde daha pahalı mı satıyorlar? Gerçekten bilmediğimden soruyorum. Ben yine de gidip bakacağım fakat şube de fiyatı gerçekten internettekinden fazla ise tabii ki internetten siparişimi veririm. Bu iki monitör arasında AOC mu önerirsin yine de?
Açıkçası AOC VA panel, Asus TUF IPS panel. Onun dışında AOC pivot ve curved bir monitör olduğu için IPS panel sabit bir monitör yerine bütçeyi biraz zorlayıp AOC'yi tercih ederdim.
Mağaza/internet konusunda Vatan bilgisayar gibi mağazalar ciddi bir indirim olmadığı sürece tercih edilmemeli diye düşünüyorum. Bu model üzerine konuşursak ciddi bir fiyat farkı var: