1080p TV için box önerisi

Makaleler
2
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar.

Eski sayılabilecek bir TV'm var. Aslında Smart ancak çok yavaş olduğundan box almak istiyorum. Modeli 42pfl5038k. 1080p bir TV. Bu sebeple 4K box almama gerek var mı emin olamadım. Önerilerinizi bekliyorum. Stick almayı çok istemiyorum. Aklımdaki modeller;

1- Next start Pro.
2- Chromecast 1080p.
3- Mi Box 2. nesil.

Chromecast alın.

Yeni taşındığım eve 2 ay kadar önce Mi Box 2. Nesil aldım. TV 1080p. Youtube, IPTV, Twitch, Kick vb. için kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim bu sürede.

Diğer cihazlar için yorum yapamayacağım.

4K Chromecast kullanıcısıyım hiçbir donma takılma yaşamadım. Televizyon Beko Smart TV ve Smart TV iş görmüyordu bende chromcast aldım ve şu an çok memnunum. Gayet başarılı bir ürün.

Chromecast alın.
4K Chromecast kullanıcısıyım hiçbir donma takılma yaşamadım. Televizyon Beko Smart TV ve Smart TV iş görmüyordu bende chromcast aldım ve şu an çok memnunum. Gayet başarılı bir ürün.
Chromecast 1080 ile 4K arasında bir fark yaşar mıyım? Televizyonum 1080 olduğundan 4k almam bence bir anlam ifade etmeyecek çünkü.

Kullanım amacımı yazmayı unuttum bu, Netflix, YouTube, Kick vb.

Chromecast 1080 ile 4K arasında bir fark yaşar mıyım? Televizyonum 1080 olduğundan 4K almam bence bir anlam ifade etmeyecek çünkü.

Fark yaşayacağınız düşünmüyorum ama aralarında fiyat farkı yoksa 4K alın derim.

Chromecast 1080 ile 4K arasında bir fark yaşar mıyım? Televizyonum 1080 olduğundan 4K almam bence bir anlam ifade etmeyecek çünkü.

1080p ile 4K arasında cozunurluk farkı var belki grafik birimleri arasında fark olabilir. 4K alırsanız daha iyi sonuç verir diye bir şey diyemem. Teknik ozelliklerine bakmak lazım ama hepsi birbirinden iyi cihazlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…