Sam Lake Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 261 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Kasım 2020 #11 airsword19 dedi: Hocam yanlış anlamayın merakımdan soruyorum da 1660 Ti ile 1660 Super arasındaki fark 2 3 FPS'lerdeyken Ti almanın farklı bir ayrıcalığı var mı? Genişletmek için tıkla... MSI GTX 1660 SUPER GAMING X 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI GTX 1660 SUPER GAMING X 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Siz ekran kartı önerseniz daha iyi olur.
airsword19 dedi: Hocam yanlış anlamayın merakımdan soruyorum da 1660 Ti ile 1660 Super arasındaki fark 2 3 FPS'lerdeyken Ti almanın farklı bir ayrıcalığı var mı? Genişletmek için tıkla... MSI GTX 1660 SUPER GAMING X 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI GTX 1660 SUPER GAMING X 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Siz ekran kartı önerseniz daha iyi olur.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #12 ahet. bey dedi: Bütçe konusunda bir şey belirlemedim ama fiyat performans olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... İnsanların bütçenizi tahmin etmesini falan mı bekliyorsunuz anlamadım. Söyleyin de düzgün bir öneri yapalım. airsword19 dedi: Hocam yanlış anlamayın merakımdan soruyorum da 1660 Ti ile 1660 Super arasındaki fark 2 3 FPS'lerdeyken Ti almanın farklı bir ayrıcalığı var mı? Genişletmek için tıkla... Yok.
ahet. bey dedi: Bütçe konusunda bir şey belirlemedim ama fiyat performans olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... İnsanların bütçenizi tahmin etmesini falan mı bekliyorsunuz anlamadım. Söyleyin de düzgün bir öneri yapalım. airsword19 dedi: Hocam yanlış anlamayın merakımdan soruyorum da 1660 Ti ile 1660 Super arasındaki fark 2 3 FPS'lerdeyken Ti almanın farklı bir ayrıcalığı var mı? Genişletmek için tıkla... Yok.
ahet. bey Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 98 2 Kasım 2020 #13 enonertetanem dedi: İnsanların bütçenizi tahmin etmesini falan mı bekliyorsunuz anlamadım. Söyleyin de düzgün bir öneri yapalım. Yok. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın sistemi sipariş ettim.
enonertetanem dedi: İnsanların bütçenizi tahmin etmesini falan mı bekliyorsunuz anlamadım. Söyleyin de düzgün bir öneri yapalım. Yok. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın sistemi sipariş ettim.
Sam Lake Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 261 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Kasım 2020 #14 airsword19 dedi: Hocam yanlış anlamayın merakımdan soruyorum da 1660 Ti ile 1660 Super arasındaki fark 2 3 FPS'lerdeyken Ti almanın farklı bir ayrıcalığı var mı? Genişletmek için tıkla... Pardon ben başkası sandım. Konu sahibi olduğunu görmemiştim.
airsword19 dedi: Hocam yanlış anlamayın merakımdan soruyorum da 1660 Ti ile 1660 Super arasındaki fark 2 3 FPS'lerdeyken Ti almanın farklı bir ayrıcalığı var mı? Genişletmek için tıkla... Pardon ben başkası sandım. Konu sahibi olduğunu görmemiştim.
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.519 Çözümler 2 6 Kasım 2020 #15 Sam Lake dedi: Pardon ben başkası sandım. Konu sahibi olduğunu görmemiştim. Genişletmek için tıkla... Sorun yok ben anladım bir yanlış anlaşılma olduğunu iyi günler.
Sam Lake dedi: Pardon ben başkası sandım. Konu sahibi olduğunu görmemiştim. Genişletmek için tıkla... Sorun yok ben anladım bir yanlış anlaşılma olduğunu iyi günler.