1080p ve 1440p İçin R9 390 vs GTX 970 Seçimi

burakk91

Hectopat
Yer
Ankara/Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başlıkta belirttiğim gibi iki ekran kartı arasından sizce hangisi alınmalı? (1080p 1440p için)

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bence bütçen elveriyorsa r9 390x e de bakabilirsin. 1800 lira civarı bi fiyatı var. Ben de gtx 970 düşünüyordum ama bu kart kafamı çok karıştırdı. Gtx 970 sırf nvidia olduğu için hala kafama takılmıyo değil ama bu gidişle r9 390x alacağım gibi.

Benim seçimim R9 390 dan yana olurdu ama Nvidia teknolojilerini düşünmeden duramıyor insan. Nvidia gameworks, MSAA, TXAA, Hairworks, Maxwell, VXGI, güncelleme sıklığı senin için önemliyse GALAX GTX 970 HOF alabilirsin. HOF modeli diğer modellerden biraz daha fazla O.C olabiliyor. Ayrıca kart inventus' ta 1550 TL.

İnceleme videolarına baktığımda r9 390 bir tık daha onde ama dediğiniz gibi Nvidia teknolojileride var bir yandan. Birde anakartım msi h97 gaming 3 crossfire özelliği mevcut belki ilerisi için onuda kullanabilirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı