1080p veya 2K için CPU ve GPU önerisi

MSI Suprim X 3080ti 20k. Kartta mining yapılmadı, uzun süreli kullanılmadı. Dediğim gibi, kart sahibini tanıyorum. Kartı nasıl kullandığını da biliyorum. Kart temiz.
alınır gibi hocam.Amd takintiniz yoksa 3090 ayarında rx6900de bulabilirsiniz.Hem daha performanslı.

alınır gibi hocam.Amd takintiniz yoksa 3090 ayarında rx6900de bulabilirsiniz.Hem daha performanslı.
AMD takıntım yok lakin ben AI ile resim de çizen birisiyim ve şuan AMD kartlarda işlemiyor AI generation. O yüzden Nvidia bir kart almam şart. Yoksa AMD düşmanlığından değil. İki markaya da ne düşmanlığım var, ne de fanlığım.

Size tek sorum Bendeki PSU'yu değiştirmem gerekir mi 5700x ve 3080ti lı bir sistem için. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Bendeki PSU bu.

o zaman arkadaşınızın 3080ini almanız iyi olur.

Forumdan birisi geçen 15K ya sıfır 3090 almıştı.

Şöyle bir sistem alıp, eliniz deki sistemi satsanız komple nasıl olur?

3070ti sistemler de 25k-26k ya satılıyor.

arkadaş 3080ti alacak.Bence şuan sıfır sistem almak mantıklı değil.

Merhaba,
Önce şunu söyleyeyim, 2k sistem için intelden daha fazla verim alırsınız.. anakart değişikliği ile intele de bakabilirsiniz. Amd için ;

Bu işlemci 2k için uygun.

İşlemcinizle darboğaz yapmaz. ( soğutma sisteminiz güçlüyse )

Msi monitör konusunda iyidir. ( Bütçeyi bir tık arttırıp ıps panel de bakabilirsiniz )

750w yeterli.
Toplam = 31.655 TL.

Anakart değişikliği bütçeyi arttırıyor baya. Yoksa keyfimden b550'de sabit kalmak istemiyorum. Intel'in son zamanlarda atağa geçtiğini duymuştum zaten. Bütçem el verse İntel sistem dizmek isterdim. Monitör konusunda sizin önerdiğinizi alacağım zaten herhalde. 3080ti'ı 1080p'de kullanmamak lazım sonuçta. 2k'ya geçmek şart oldu gibi benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…