Kesinlikle ghosting olmayan bir monitör arıyorum. Monitör konusunda pek bilgim yok, şu an AOC 2590G4 kullanıyorum ve görüntü hiç akıcı gelmiyor. Şu an https://www.akakce.com/monitor/en-u...1ms-qhd-curved-oyuncu-u-fiyati,239030340.html bu ürünü buldum. Önerileriniz neler?
Üstte ki 2K.
Altta ki 1080p.
2K başka öneri var mı Lenovo cok uğraştırır kalite kontrolü.
Satıcı Hepsiburada olmadığı sürece R27QE önermiyorum. Kalite kontrolü düşük bir ürün. Ölü piksel çıkması durumunda satıcılar çok uğraştırır.
Üstte ki 2K
Altta ki 1080p.
Ürünün kalitesine denmedi o cümle. R27QE'de ölü piksel çıkma ihtimali diğer modellere nazaran daha çok. Kalite kontrolü kötü.Lenovo kalite anlamında da iyi bir marka, düşük segment ürünleri pek iyi değil sadece.
2K:
1080P:
Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.529,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Satıcı Hepsiburada olmadığı sürece R27QE önermiyorum. Kalite kontrolü düşük bir ürün. Ölü piksel çıkması durumunda satıcılar çok uğraştırır.
Ürünün kalitesine denmedi o cümle. R27QE'de ölü piksel çıkma ihtimali diğer modellere nazaran daha çok. Kalite kontrolü kötü.
Kullanıcı yorumları ve geri dönüşleri. R27QE'yi alıp 3-4 kere değiştiren çok insan var. Hepsiburada o konuda mağdur etmiyor. Ama bu illa ki ölü piksel çıkacağı anlamına gelmiyor. Biz olası senaryoyu konuşuyoruz.Neye göre daha çok peki nasıl belirleniyor bu ihtimal? Merak ettiğimden soruyorum. Ben Lenovo monitör kullanıyorum (G24-20) aynısı bunun için de deniyordu ama 0 ölü piksel ile 1.5 senedir kullanıyorum.
Kullanıcı yorumları ve geri dönüşleri. R27QE'yi alıp 3-4 kere değiştiren çok insan var. Hepsiburada o konuda mağdur etmiyor. Ama bu illa ki ölü piksel çıkacağı anlamına gelmiyor. Biz olası senaryoyu konuşuyoruz.