1080p'de yüksek FPS verecek sistem önerisi

45 bandında falan sanırım hocam. Özellestirme secenekleri duzgun sayilabilecek attigim ince hesap sistemini bulabildim sadece .

Dün 7800XT 9700X sistem vardı işlemcisi tükenmiş onu atacaktım tam
Kasayı Vento RAM'i Goodram CL30 2 tane anakartı A620M-H seçsin.
Toplamda 42K. Hazır sistemler konusunda çok iyi değilim.

İtopya bu fiyata sistem satarmıymış . Tek geride kaldigi alan anakart gayet iyi sistem.
Teşekkürler emeğiniz için <3

Hocam selam rahatsız ediyorsam kusura bakmayın ben bu sistemi satın aldım ancak arkadaşım anakartını kötülüyor bu sisteme yakışmamış diyor, gayet yeterli değil mi bu sistem için bu anakart?

@efebatiin @kxy

Son düzenleme:
Gayet iyi giriş seviyesi DDR5 modern bir anakart hocam nesini beğenmemiş onu da açıklasaymış.

Gayet iyi giriş seviyesi DDR5 modern bir anakart hocam nesini beğenmemiş onu da açıklasaymış.

Hocam tilt oldum ben de ya tartıştım buradaki tavsiyeleri gösterdim bu sefer de diyor ki darboğaz yapmaz taktığın parçaların gücünü tam yansıtır parçaları destekler, çevirdi kazı yani anlayacağınız, içimi rahatlatmak için buraya yazayım dedim hiç olmazsa bilgili insanlar var burada.

B650 S2H sorunlu anakart bizde biliyoruz b serisi anakart önermeyi. Arkadaşını dinleme bütçen olduğu zaman anakartını yükseltirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…