1080x1080 60FPS edit yapabileceğim program önerisi

Alwestia

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktan gördüğünüz üzere ben 1080x1080 Instagram için video editi yapmak istiyorum. Fakat shotcut vs. programlarda çözünürlüğü ayarladıktan sonra video atıyorum çözünürlüğü bozuluyor. Attıgım videonun çözünürlüğüne geçiyor. Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim?

Kardeşim merhaba. Instagram yaklaşık 1/5 oranında sıkıştırma yapıyor. Kaliteli video için bildiğim kadarıyla yüz binlerce takipçin olması gerekiyor. Çünkü o hesaplar üzerinden kazanç sağladığı için o hesaplara torpil geçiyor. Önerim videoyu çekerken 1080p 30 FPS çözünürlüğünde çekmen. Editle uğraşma derim. Çünkü her türlü bozulacak. Hatta güzel bir ışık ortamında 1280x720 çözünürlüğünde çektiğin videolar en az bozulmaya uğrayacak olan videolar olacaktır. Çünkü şuan normal kullanıcı hesaplarına sunduğu çözünürlük 1280x720 30 fps çözünürlüğüdür.

Kardeşim merhaba. Instagram yaklaşık 1/5 oranında sıkıştırma yapıyor. Kaliteli video için bildiğim kadarıyla yüz binlerce takipçin olması gerekiyor. Çünkü o hesaplar üzerinden kazanç sağladığı için o hesaplara torpil geçiyor. Önerim videoyu çekerken 1080p 30 FPS çözünürlüğünde çekmen. Editle uğraşma derim. Çünkü her türlü bozulacak. Hatta güzel bir ışık ortamında 1280x720 çözünürlüğünde çektiğin videolar en az bozulmaya uğrayacak olan videolar olacaktır. Çünkü şu an normal kullanıcı hesaplarına sunduğu çözünürlük 1280x720 30 FPS çözünürlüğüdür.

Sağ ol reis. Bilgisayardan video yükleyince kare oluyor. 1080x1080 rahatça ypamak için kullanacaktım. Eğer daha yüksek bir çözünürlükte video atarsam üst kısımlar gözükmüyor videonun ortası gözüküyor. Sorunum tam olarak bu lyrics edit yapmayacağım komik postlar için.

Sağ ol reis. Bilgisayardan video yükleyince kare oluyor. 1080x1080 rahatça ypamak için kullanacaktım. Eğer daha yüksek bir çözünürlükte video atarsam üst kısımlar gözükmüyor videonun ortası gözüküyor. Sorunum tam olarak bu lyrics edit yapmayacağım komik postlar için.

Dediğim gibi 1280x720 kullanman gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı