10850K sistem uyumlu mu?

HDD'yi WD Blue ya da Toshiba P300 yapın. SSD'yi WD Black SN750 ya da Samsung 970 EVO Plus yapın. Anakartı Z490 yapın. Kasa biraz sıkıntılı diye hatırlıyorum o yüzden alternatiflere baksanız daha iyi olur.

Uyumluluk sorunu olmaz. Ancak bence PSU gereksiz pahalı. Anakart'ı da Z490 yapmanız daha iyi olur. Ayrıca HDD olarak da Barracuda tavsiye etmiyorum. Onun yerine Toshiba P300 alınabilir.

Sistem güzel diğer arkadaşların önerilerini dikkate alırsan daha güzel olur benim eleştireceğim kısım monitör olacak, şuan sistemdeki monitör 3.500 TL tabi nasıl oyunlar oynadığını bilmiyorum ama görsel açıdan 2K 144Hz bir monitör tercih edebilirsin o fiyata. Ama FPS oyunlarına ilgin varsa bilemem. Onun haricinde 1080P çözünürlükte 27 inç monitörlere yakından bakınca piksellerin rahatsız edebileceğini duymuştum o nedenle yine aynı fiyata 24 inç 280 Hz bir monitör tercih edilebilir. Fakat uzaktan bakacaksanız problem olmaz.

HDD ve anakart için önerilerinize bakarak yeniden düzenledim hala bir sıkıntı varsa söyleyin lütfen.

Bir de itopyadan alacağım bu PC'yi GPU olmaması sıkıntı olur mu çünkü montaj hizmeti istedim.
Ayrıca sıvı soğutma 3 fanını üste yerleştirmelerini, Win10'u SSD'ye yüklemelerini nasıl söyleyebilirim onlar yapar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…