10900K sistem 850W PSU yeter mi?

Yeterli fakat ekran kartı çok pahalı değiştirin bence. 6000-7000 arası daha iyisini bulabilirsin.

Troll konu. Arkadaşın ilk mesajı nedense ve böyle bir sistem toplamış. Allah Allah.
Burada 100 mesajı olan bir kişinin buradaki 20000 mesajı olan kullanıcıdan daha bilgili olma ihtimali var. İşsiz olması lazım böyle troll konu açması için. Konuya geleceksek daha iyi bir 3070 modeli tercih edilebilir bence. Ayrıca işlemci 5800X-5900X olabilir. Cougar'ın bu PSU'su çok seviliyor. Yetecektir.

Teşekkür ben kod ve oyun amaçlı bu bilgisayarı topluyorum. Yardımın için teşekkürler.

Bütçe nedir? Bu bütçeye bronz sertifikalı güç kaynağı yakışmamış.

30.000 ama rezarvatuvarlı sıvı soğutucu da olmalı, kod ve oyunda çok ısınıyor.

1) SSD'yi değiştirin.
2) 10900K yerine 5900X veya 5800X alın.
3)PSU yetecektir. Cougar'da gayet iyi markadır.

SSD'yi ne alayım? Bütçe 30.000 pompalı sıvı soğutucu da var, rajintek rezervatuvarlı.

Troll konu. Arkadaşın ilk mesajı nedense ve böyle bir sistem toplamış. Allah Allah.

Beğenmedin mi? Evet nasipse alacağım rezervatuvarlı sıvı soğutucusu ile bu arada ilk PC toplamam.

Bütçe nedir? Bu bütçeye bronz sertifikalı güç kaynağı yakışmamış.

30.000 ben kod ve oyun amaçlı alıyor kod ve proje tasarlamayı her işlemci kaldırmıyor.
Arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…