slytha Yoctopat Katılım 17 Kasım 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2025 #1 12 bin TL'ye kadar, belki biraz daha fazla bütçem var. AirPods Pro 3 denedim ve pek beğenmedim, sanki 14 bin liralık bir kulaklık değil gibi. Önerilerinizi bekliyorum.
12 bin TL'ye kadar, belki biraz daha fazla bütçem var. AirPods Pro 3 denedim ve pek beğenmedim, sanki 14 bin liralık bir kulaklık değil gibi. Önerilerinizi bekliyorum.
Hiraeth Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 844 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN 17 Kasım 2025 #2 Sennheiser momentum 3 tavsiye edebilirim gerek ses kalitesi gerek ANC kalitesi bayağı keyifli.
slytha Yoctopat Katılım 17 Kasım 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 10:55 #3 Hiraeth dedi: Sennheiser momentum 3 tavsiye edebilirim gerek ses kalitesi gerek ANC kalitesi bayağı keyifli. Genişletmek için tıkla... Momentum 4 almayı düşündüm daha iyi olmazmı amazonda peşin fiyatına 10 taksitle alabilirim gibi aralarındaki fark varmı fazla
Hiraeth dedi: Sennheiser momentum 3 tavsiye edebilirim gerek ses kalitesi gerek ANC kalitesi bayağı keyifli. Genişletmek için tıkla... Momentum 4 almayı düşündüm daha iyi olmazmı amazonda peşin fiyatına 10 taksitle alabilirim gibi aralarındaki fark varmı fazla