3090 eski diye 4060 önermek gibi bir şey bu. S20 FE'nin SoC'u, A34'un SoC'undan GPU'da %61, CPU'da ise %40 küsür daha güçlü. Dolayısıyla her halükarda daha uzun kullanım ömrü sunacak. Ayrıca arka kamera paketinde ve donanımda da üstün, A34'ün pil performansı ve ön kamera dışında bir avantajı yok.S20 FE güzel telefon ama artık eskidi onun yerine A34 alınır
Haklısıniz hocam s20fe alınır ben aradaki farkın daha az olduğunu düşünüyordum3090 eski diye 4060 önermek gibi bir şey bu. S20 FE'nin SoC'u, A34'un SoC'undan GPU'da %61, CPU'da ise %40 küsür daha güçlü. Dolayısıyla her halükarda daha uzun kullanım ömrü sunacak. Ayrıca arka kamera paketinde ve donanımda da üstün, A34'ün pil performansı ve ön kamera dışında bir avantajı yok.
Realme 10 bakabilirsin.4 yıllık bir telefonum var ve şu anda ölüyor telefonların hangilerinin iyi olduğunu bilmiyorum bütçe 10k önerileriniz açığım performans ve kullanımı iyi olanları tavsiye ediniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.