MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 10 Ekim 2024 #11 54Eymen1717 dedi: Robotistandan öğreniyordumda. Genişletmek için tıkla... Videoyu yada blogu atarmısınız. 54Eymen1717 dedi: Robotistandan öğreniyordumda. Buna benzer bir şey demşti. Genişletmek için tıkla... Hocam devrede 10k direnç göremiyorum. Butona bağlı olan 1K, lede bağlı olanda 220R.
54Eymen1717 dedi: Robotistandan öğreniyordumda. Genişletmek için tıkla... Videoyu yada blogu atarmısınız. 54Eymen1717 dedi: Robotistandan öğreniyordumda. Buna benzer bir şey demşti. Genişletmek için tıkla... Hocam devrede 10k direnç göremiyorum. Butona bağlı olan 1K, lede bağlı olanda 220R.
54Eymen1717 Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 İntel i5 14500 Hx 16gb DDr 5 ram 1tb Depolama Dizüstü Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ekim 2024 #12 MekatronikciAbi dedi: Videoyu ya da blogu atar mısınız? Hocam devrede 10k direnç göremiyorum. Butona bağlı olan 1k, LED'e bağlı olanda 220r. Genişletmek için tıkla... Tamamdır videoyu atıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MekatronikciAbi dedi: Videoyu ya da blogu atar mısınız? Hocam devrede 10k direnç göremiyorum. Butona bağlı olan 1k, LED'e bağlı olanda 220r. Genişletmek için tıkla... Tamamdır videoyu atıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 10 Ekim 2024 #13 54Eymen1717 dedi: Tamamdır videoyu atıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 54Eymen1717 dedi: Tamamdır videoyu atıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Direnç okumayı öğrenin, temel elektronik derslerine göz gezdirin sonra yazılım kısmına geçersiniz. Tavsiyelerim bu şekilde.
54Eymen1717 dedi: Tamamdır videoyu atıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 54Eymen1717 dedi: Tamamdır videoyu atıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Direnç okumayı öğrenin, temel elektronik derslerine göz gezdirin sonra yazılım kısmına geçersiniz. Tavsiyelerim bu şekilde.
54Eymen1717 Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 İntel i5 14500 Hx 16gb DDr 5 ram 1tb Depolama Dizüstü Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ekim 2024 #14 MekatronikciAbi dedi: Direnç okumayı öğrenin, temel elektronik derslerine göz gezdirin sonra yazılım kısmına geçersiniz. Tavsiyelerim bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler direnci renklerinden okumayı bahsediyorsanız onları öğrendim.
MekatronikciAbi dedi: Direnç okumayı öğrenin, temel elektronik derslerine göz gezdirin sonra yazılım kısmına geçersiniz. Tavsiyelerim bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler direnci renklerinden okumayı bahsediyorsanız onları öğrendim.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.841 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #15 Bu şekilde kurduğum devrelerde hiç butona direnç bağlamamıştım.