E ekrem19 Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 562 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #11 Lukass dedi: İnstagramınız var mı hocam oradan daha net anlatabilirim. Genişletmek için tıkla... Özelden yardımlaşmak yasak hocam burada herkesin görebileceği şekilde konuşulması gerekiliyor, modlar el atar birazdan size, dikkat edin.
Lukass dedi: İnstagramınız var mı hocam oradan daha net anlatabilirim. Genişletmek için tıkla... Özelden yardımlaşmak yasak hocam burada herkesin görebileceği şekilde konuşulması gerekiliyor, modlar el atar birazdan size, dikkat edin.
Lukass Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 597 Çözümler 9 Yer İzmit 15 Mart 2025 #12 ekrem19 dedi: Özelden yardımlaşmak yasak hocam burada herkesin görebileceği şekilde konuşulması gerekiliyor, modlar el atar birazdan size, dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam teşekkürler. Adrese bağlı olduğu için direkt sosyalden sormanın yanlış olacağını düşündüm
ekrem19 dedi: Özelden yardımlaşmak yasak hocam burada herkesin görebileceği şekilde konuşulması gerekiliyor, modlar el atar birazdan size, dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam teşekkürler. Adrese bağlı olduğu için direkt sosyalden sormanın yanlış olacağını düşündüm