11.000 - 12.000 TL monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
11-12000

AyKsOguzhan

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Hazır bir sistem almak istiyorum. Oynadığım oyunlar:

Knight Online
LoL

Daha fazla bir oyun oynamam. Sanmıyorum, belki Valorant ve CS:GO oynarım. Normalde RX 6600'lü sistemler almayı düşünüyordum ancak Knight Online'da AMD ekran kartlarının çok daha fazla kastığını duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Birkaç sistem buldum. Bir bakar mısınız? Başka önerileriniz veya benim duyumumla ilgili görüşleriniz varsa cevapları bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ti daha iyi ama superle arasında çok az fark var. Aşağıdaki daha iyi gibi duruyor. Alınabilir.

Ti daha iyi ama superle arasında çok az fark var. Aşağıdaki daha iyi gibi duruyor. Alınabilir.

Bende arada fiyat olarak çok fark olmadığı için Ti ı düşünüyorum. Aslında RX ekran kartlı sistemler daha ucuz ama Knight olayı korkutuyor yeni SW geliyor ana baba günü olur kasmadan devam etmek istiyorum.

Bende arada fiyat olarak çok fark olmadığı için Ti ı düşünüyorum. Aslında RX ekran kartlı sistemler daha ucuz ama Knight olayı korkutuyor yeni SW geliyor ana baba günü olur kasmadan devam etmek istiyorum.
Monitor isterseniz şuna bakın derim hocam:

Son düzenleme:
Başka şeyler beklemeye değer mi gelir mi sence 1,2 indirim daha gelmiş fena sistemler ama kaçtı yine.

Hala indirim olabilir hocam ama alacaksanız ocaktan önce almanızı öneririm ocakta büyük ihtimal yine her şeyin fiyatı artacak..

Kacirmayin guzel indirim gelmis

Kasa tercihini alttakini secin 0 tl farkla yazio sonra sepete ekleyin alin
Cs go ve valorant da 350 400 fps alirsiniz

Hala indirim olabilir hocam ama alacaksanız ocaktan önce almanızı öneririm ocakta büyük ihtimal yine her şeyin fiyatı artacak.

Yok birkaç gün içinde alacağım o kadar beklemiycem.

Yok birkaç gün içinde alacağım o kadar beklemiycem.

Gençergaming yapmış kampanya i31200F RTX 3050'li sistem 8.000'di site kapalıydı girdim direk stok bitti diyor anlamadım ne ara bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…