11.000 - 16.000TL sistem tavsiyesi

Benim attığım sistemle arasındaki ana fark işlemci sanırım. Bende işlemciyi 5600'e yükseltip öyle sipariş vermeyi düşünüyorum. O şekilde aralarında bariz bir fark oluşur mu acaba?

İnceleyeceğim tavsiyeniz için teşekkürler :)
Hocam QP 'deki sistem RTX 3050, o sisteme 16K verilmez.
Sinerji PCH Barit şu an stok gözükmüyor.
Messi hocamın attığı Tebilon sistem uygun gözüküyor şu an.

Benim attığım sistemle arasındaki ana fark işlemci sanırım. Bende işlemciyi 5600'e yükseltip öyle sipariş vermeyi düşünüyorum. O şekilde aralarında bariz bir fark oluşur mu acaba?

İnceleyeceğim tavsiyeniz için teşekkürler :)

Kasa ve SSD daha kötüydü attığım sistemden ki attığınız sistemin stoku bitmiş.

Stoğu bitmeden önce sanırım son dakikalarda kendi attığım sistemi aldım. İşlemciyi 5600'e upgrade ederek tabiki. Ancak şöyle bir sorunum var şuan. Monitörüm eski tip VGA girişli. Yeni sistemimle bu monitörü kullanmak için hangi dönüştürücüyü kullanmalıyım? (RX 6700 Ekran Kartı)

Stoku bitmeden önce sanırım son dakikalarda kendi attığım sistemi aldım. İşlemciyi 5600'e upgrade ederek tabii ki. Ancak şöyle bir sorunum var şu an. Monitörüm eski tip VGA girişli. Yeni sistemimle bu monitörü kullanmak için hangi dönüştürücüyü kullanmalıyım? (RX 6700 ekran kartı)

https://www.trendyol.com/powermaste...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true şöyle bir ürün uygun olur ama monitörü değiştirmenizi tavsiye ederim.
Not: Ürünü önermiyorum, daha önce kullanmadım. Sadece alacağınız ürünün bu tip olması gerekiyor.

Kasayı Cougar MX350 mesh yapıp bu sistemi alabilirsin:

hocam teşekkürler öncelikle, ben de 16 k civarı sistem bakıyorum.
kasayı dediğiniz gibi anakartı da MSI B550M yaparsam 16k fiyat çıkıyor.
anakartı güncellememi önerir misiniz?

Hocam teşekkürler öncelikle, ben de 16 k civarı sistem bakıyorum.
Kasayı dediğiniz gibi anakartı da MSI B550M yaparsam 16k fiyat çıkıyor.
Anakartı güncellememi önerir misiniz?

Anakartı da güncelleyebilirsiniz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı