11.000 liraya 1650'li notebook alınır mı?

Rohat04

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, 11 bin liraya GTX 1650 ekran kartı ve Intel i5 11300H işlemcili notebook alınır mı? Ayrıca aynı fiyata tavsiyeniz var mı?
RAM ve SSD bilgilerini daha sonra yükselteceğim için yazmadım.

Merhaba, 11 bin liraya GTX 1650 ekran kartı ve Intel i5 11300H işlemcili notebook alınır mı? Ayrıca aynı fiyata tavsiyeniz var mı?
RAM ve SSD bilgilerini daha sonra yükselteceğim için yazmadım.

1650 desktop versiyonu bile güncel oyunlarda en düşük ve orta ayarlarda zar zor yetiyor. Mobil versiyonunu düşünemiyorum bile. Alınmaz bence yeni oyunları en düşük ayarlarda bile zar zor oynatır.

Alınır

1650 desktop versiyonu bile güncel oyunlarda en düşük ve orta ayarlarda zar zor yetiyor. Mobil versiyonunu düşünemiyorum bile. Alınmaz bence yeni oyunları en düşük ayarlarda bile zar zor oynatır.

1650 ike piyasadaki her oyunu oynayabilir Su an o kadar ölü bir kart değil.

RAM ve SSD bilgilerini daha sonra yükselteceğim için yazmad

Yanında gezdirmelik bir bilgisayar aramıyorsan 11k ya RTX 3050'li bir desktop toplayabilirsin belki.
Alınır

1650 ike piyasadaki her oyunu oynayabilir Su an o kadar ölü bir kart değil.
Açar açmasına da aldığı fps tatmin etmez. 60 fps bile göz yoruyor bazen.

1050 Ti laptop ile Forza Horizon 5'te normal ayarlarda 50 FPS üstü alıyorum GTX 1650 bence gayet iyi oynatır.

1050 Ti laptop ile Forza Horizon 5'te normal ayarlarda 50 FPS üstü alıyorum GTX 1650 bence gayet iyi oynatır.
Gayet iyi değil. Diğer kartlara göre performans testi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı