11.000 TL Bilgisayar Toplama

Anladım. Şöyle bir sistem daha mantıklı olacak sanki. Yine özellikle işlemciyi yüksek tuttum kullanım amacı için:

İşlem gücünden kayıp yaşamadan oyunda da iyi performans alınabilir. Toplam 11.273 TL yapıyor.

Yazılım öğrencisi olduğunu görmedim sistem toplarken fakat ekran kartı ve işlemci uyumu olduğu için iş yapar yani.

Soğutucu stok mu öneriyorsunuz?

Soğutucu stok mu öneriyorsunuz?
OC yapılmadığı sürece bildiğim kadarıyla stabil bir şekilde çalışıyor stok soğutucu ile. Zaten kasanın da iyi bir hava akışı var.

R7 3700x çok overkill olmuş. Onun yerine r5 3600x alıp rtx 2070 ya da 2070 super koyabilirsin. Ayrıca tek fanlı sıvı soğutma tercih etmem. Onun yerine arcticfreezer 34 duo öneririm. Bu soğutucuyu kullanıyorum ve gayet memnunum.

O işlemciye o sıvı soğutma asla yeterli olmaz.

Dediğim gibi r5 3600x fazlasıyla yeter. R7 3700x çok gereksiz eğer profesyonel editörlük yapmıyacaksa. Kesinlikle r5 3600x alıp rtx 2070 yada super al ve sakın o sıvı soğutmayı alma sakın. Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu Fiyatı
Bu soğutucuyu 7 aydır kullanıyorum ve sana garanti ederim süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…