mikirukato
Hectopat
Merhaba. Monitör dahil bir şekilde 11 bin bütçem var. Sistemi hazır sistem istiyorum, monitör ayrı olursa sıkıntı olmaz. Tavsiyeleriniz nedir?
Merhaba. Monitör dahil bir şekilde 11 bin bütçem var. Sistemi hazır sistem istiyorum, monitör ayrı olursa sıkıntı olmaz. Tavsiyeleriniz nedir?
![]()
Zeiron SX75 Masaüstü Bilgisayar i7-860 8 GB 240 GB SSD 4 GB 24" Yorumları - Trendyol
Zeiron Sx75 i7-860 8GB 256GB SSD GT730 4GB Ekran Kartı 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ciddi ciddi bunu mu önerdin? İşlemcisi 13 yıllık çeyizine mi koyacak kasayı?
![]()
Zeiron SX75 Masaüstü Bilgisayar i7-860 8 GB 240 GB SSD 4 GB 24" Yorumları - Trendyol
Zeiron Sx75 i7-860 8GB 256GB SSD GT730 4GB Ekran Kartı 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ciddi ciddi bunu mu önerdin? İşlemcisi 13 yıllık çeyizine mi koyacak kasayı?
xd attığında baya ofis bilgisayarıymış.Farkındaysan adam ofis bilgisayarı istemiş.
Farkındaysan adam ofis bilgisayarı istemiş.
1 hafta sonra yanacak bir bilgisayar önermeniz ironik oldu. i3 1. nesil dengi bir laptop işlemcim var(Intel Pentium 2.4 GHz 2 Core) 15 dakikada zor açılıyor. O sistem tamamen çöp!
Tamam hocam öneride bulunabilirsiniz ben önerimi yaptım uzatmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.