11.000 TL R5-5600 için 3070 model önerisi

cti real

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bütçeyi 11 K'ya kadar çıkarırım, farklı ekran kartları da önerebilirsiniz önceliğim NVIDIA.

8 GB karta para vermeyin, AMD tarafında güzel alternatifler var. 2. el olarak tabii.
Oynadığım oyunlar belli valorant, gta, ne bileyim hikayeli oyunlar oynarım görsellik takıntım değil hikaye takıntım vardır.

2. elden 6800 XT. Fiyatı fazla geldiyse 6700XT.
Bende düşündüm ancak önceliğim nvidia kartlar. Alternatif durumlarda kesinlikle alınabillecek bir kart 6800XT.

Niye? Aynı fiyata daha iyi bir kart almak varken neden bile bile kötü bir kart alasınız ki? NVIDIA babanızın markası mı?

Niye? Aynı fiyata daha iyi bir kart almak varken neden bile bile kötü bir kart alasınız ki? NVIDIA babanızın markası mı?
Şu anda uzun süre deneyimlemiş bulunmaktayım ilk tercihlerim arasına girer tabi. Ama AMD güçsüz kartlar yapmıyor kas gücü olarak daha kuvvetli ancak yapay zeka muhabbeti biraz sıkıntı yani DLSS gibi alternatifli özellikler yok diye biliyorum.
Öyle görünüyor.
Bu komikti.

AMD de FSR var? 6700XT/6800XT te FSR3 var. 3070 de DLSS 2 var. 3000 serisi teknolojik olarak iyi bir seri değil.

AMD de FSR var? 6700XT/6800XT te FSR3 var. 3070 de DLSS 2 var. 3000 serisi teknolojik olarak iyi bir seri değil.

O yüzden 3070 yerine 4060 düşündüm ilk başta onda 3 var ama sağ olun yine de AMD üzerinde duracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…