11.000 TL sistem toplama

Ada Uzunpınar

Megapat
Daha fazla  
Selamlar herkese. Gördüğünüz resim, benim topladığım bir sistem. Herhangi bir eksiği, bir yanlışlığı veya bir fazlalığı var mı? Herhangi bir darboğaz sorunu var mı? Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyor olacağım. "Ben daha iyisini aynı fiyata toplarım" diyen arkadaşlar var ise lütfen topladığınız sistemin ya ekran görüntüsünü ya da linklerle beraber parçalarını paylaşınız. Önerdiğiniz parçalar olursa onlara da link koymanızı rica ederim. Şimdiden teşekkürler, kendinize iyi bakın.

Screenshot_20181202-133215.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar herkese. Gördüğünüz resim, benim topladığım bir sistem. Herhangi bir eksiği, bir yanlışlığı veya bir fazlalığı var mı? Herhangi bir darboğaz sorunu var mı? Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyor olacağım. "Ben daha iyisini aynı fiyata toplarım" diyen arkadaşlar var ise lütfen topladığınız sistemin ya ekran görüntüsünü ya da linklerle beraber parçalarını paylaşınız. Önerdiğiniz parçalar olursa onlara da link koymanızı rica ederim. Şimdiden teşekkürler, kendinize iyi bakın.

Eki Görüntüle 348369
Bence Ryzen 5 2600 ile B450 anakart eklenip soğutucu çıkarılırsa ve SSD eklenirse daha iyi bir sistem olabilir.

Eki Görüntüle 348369
Sistem çok dengesiz olmuş. 1080p de darboğaz yapacaktır. Benim tercihim alttaki sistemi almanızdır. İnventus.com.tr adresinden toplanmıştır.
Screenshot_1.png

9929.62 TL

İşlemci olarak 2. nesil Ryzen tercih edin 1. nesil yerine.

Anakart olarak daha yeni chipset olan B450 anakartlardan tercih etmenizi öneririm.

32 GB RAM oyun ve günlük kullanım için gereksiz fazla. 16 GB bu tarz kullanım için yeterlidir. Ryzen işlemci alacaksanız 3000 MHz altına düşmeyin.

MA410M alana kadar o paraya Noctua NH-D15S alırsınız. Asla o soğutucuya o kadar para vermeyin.

NVMe SSD'yi günlük kullanım ve oyunlar için alıyorsanız almayın. O fiyata neredeyse 1 TB SATA SSD alırsınız ve saydığım kullanım tarzları için SATA SSD gayet yeterlidir.

Masterbox Lite 5 almayın, hava sirkülasyonu kötü bir kasa. MB511 gibi ön tarafı mesh ızgaralı, üst tarafında fan yuvası olan modelleri öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı