11.000 TL telefon önerisi

Uras07

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, kamerayla pek işim olmaz sosyal medyada kasmadan rahatça dolasabilecegim, oyunlarda kasmayacak, (PUBG gibi ağır oyunlar oynamam) bataryası iyi olan telefon arıyorum.

Ben Redmi Note 11 Pro olarak düşünmüştüm. Sizce işimi görür mü? Görmezse hangi telefonu almalıyım? Önerileriniz neler?

Redmi telefon alma sakın o zaman ömrü çok çabuk kısalıyor eskiden telefonun şarjı 2 gün gidiyordu alalı bir yıl oldu şu anda 1 gün gidiyor.

arkadaşlar daha çok redmi almayı düşünüyorum ister arayüzü olsun ister bataryası olsun redmi daha göze hoş geliyor redmi note 11 pro üzermi orta ayar oyunlar için veya baska redmi öneriniz varmı orta ayar oyunlar oynayabilecegim

arkadaşlar daha çok redmi almayı düşünüyorum ister arayüzü olsun ister bataryası olsun redmi daha göze hoş geliyor redmi note 11 pro üzermi orta ayar oyunlar için veya baska redmi öneriniz varmı orta ayar oyunlar oynayabilecegim
Dediğim gibi oyun anlamında tecno çok iyi performans gösteriyor. Şuan kullandığım telefon Samsung A54'ten daha iyi. Redmi note 11 de iyi üzmez.

Maalesef bu civarlarda sizi memnun edecek bir cihaz yok. Bu fiyata alacağınız çoğu cihaz oyunlarda kasar, iyi performans veremez, ısınır, bataryası tatmin etmez. Para biriktirip X6 Pro almanızı öneririm. Ya da 2. el Poco F4, X4 GT, Realme GT2 cihazlara yönelebilirsiniz. Geçenlerde Redmi Note 11 Pro+ 5G vardı, ancak stoğu bitmiş Mi resmi sitesinde. Şu anda satanlar ise pek güvenilir satıcılar değil.

Samsung Galaxy A25 almanızı öneririm.
Oyun için olmaz. Bataryası kötü. Performansı düşük.

Hocam dedigim gibi PUBG gibi ağır oyunlar oynamayacağım Note 11 Pro bataryası ve ekranıyla öne çıkıyor AMOLED ekranı var işlemciside orta ayar bir işlemci zaten çok ağır oyunlar oynamayacağım memnun etmezmi. Ayrıca 11000 TL civarında ilk mesajımda dediğim kriterler içerisinde bir bu telefonu bulabildim bu bütçede bir önerin var mı (2.ci el almam)

Hocam dedigim gibi PUBG gibi ağır oyunlar oynamayacağım Note 11 Pro bataryası ve ekranıyla öne çıkıyor AMOLED ekranı var işlemciside orta ayar bir işlemci zaten çok ağır oyunlar oynamayacağım memnun etmezmi. Ayrıca 11000 TL civarında ilk mesajımda dediğim kriterler içerisinde bir bu telefonu bulabildim bu bütçede bir önerin var mı (2.ci el almam)
Batarya ömrü çok çabuk azalıyor batarya ömrüne önem veriyorsan Samsung veya Apple al.

5G olan modeli ise tercihe göre bir nebze olabilir. 4G ise mantıksız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı