11.000 TL telefon tavsiyesi

Esque

Megapat
Daha fazla  
A34 ile S20FE arasında kaldık. Güncelleme sorun değil fakat batarya çok önemli, yani günde 2 kereden fazla şarja takmak istemiyor arkadaşım. Öbür tarafta işlemcinin en azından SD olmasını istiyoruz ama A34 MT sanırım (MT'nin daha çabuk yıprandığını duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum). Kasma, donma adına uzun ömürlü ve ortalama kamera ve bataryasının iyi olması önemli. Sosyal medya, film ve günlük kullanım olacak, oyun performansı önemli değil. Sizce ne yapmalıyız?

Batarya tarafında A34 önde fakat diğer hiçbir konuda A34, S20 FE ile yarışamaz. S20 FE amiral gemisi bir telefon. Kamera, işlemci, ekran, sunduğu amiral gemisi özellikler (DeX, kablosuz şarj, kablosuz ters şarj vb.) bakımından çok ama çok daha iyi bir telefon. İncelemesi profilimde var, bakabilirsiniz. Bizzat ben kullanıyorum telefonu. Bir sorunuz olursa cevaplarım.

Batarya tarafında A34 önde fakat diğer hiçbir konuda A34, S20 FE ile yarışamaz. S20 FE amiral gemisi bir telefon. Kamera, işlemci, ekran, sunduğu amiral gemisi özellikler (DeX, kablosuz şarj, kablosuz ters şarj vb.) bakımından çok ama çok daha iyi bir telefon. İncelemesi profilimde var, bakabilirsiniz. Bizzat ben kullanıyorum telefonu. Bir sorunuz olursa cevaplarım.
Hocam şuan için şarj durumu nasıl? Yani günlük 5-6 saat aktif ekran süresi ile atıyorum gece taktım sabaha kadar tam oldu, sonrasında bide akşam üstü taksam yeterli olur mu, yoksa daha mı fazla takmalıyım? Kendim A52s kullanıyorum şahsen be pil konusunda memnunum, aşağı yukarı aynı performansı verse yeterli olur.

Hocam şuan için şarj durumu nasıl? Yani günlük 5-6 saat aktif ekran süresi ile atıyorum gece taktım sabaha kadar tam oldu, sonrasında bide akşam üstü taksam yeterli olur mu, yoksa daha mı fazla takmalıyım? Kendim A52s kullanıyorum şahsen be pil konusunda memnunum, aşağı yukarı aynı performansı verse yeterli olur.
Hocam ben cihazı 7 aya yakın süredir kullanıyorum ve çok rahat bir şekilde 7-8 saat ekran süresi alıyorum hala. Ben de aynı şekilde kullanıyorum. Sabah 100 olarak alıyorum, gün içinde çok kullansam bile oyun oynamadığım için her türlü günü çıkartıyor. Şarja gece takıyorum ve döngüyü tekrarlıyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı