11.000 TL telefon tavsiyesi

Bütçe
11000

yolsuzyolcux

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

Babam aktif olarak Samsung S9 Plus kullanıyor.
Hala güzel bir cihaz ama ekranı problemli ve güncel bir cihaza geçmek istiyor.
Bütçesi en fazla 10-11k özellikle 11K'nın üstüne çıkmak istemiyor.
Açıkçası bu fiyatlarda Samsung almak çok mantıklı gelmedi.

Bu bütçeye göre aşağıdaki seçeneklerden hangisini tavsiye edersiniz? Burada olmayan öneriniz varsa ona da açığım.
Redmi Note 12 Pro 5G (8 GB / 256 GB) - Redmi Note 13 Pro - Redmi Note 14 Karşılaştırması - Epey

Selamlar,

Bu bütçeye göre aşağıdaki seçeneklerden hangisini tavsiye edersiniz? Burada olmayan öneriniz varsa ona da açığım.
Redmi Note 12 Pro 5G (8 GB / 256 GB) - Redmi Note 13 Pro - Redmi Note 14 Karşılaştırması - Epey

PttAVM gibi pazar yerlerinde piyasa fiyatının altında satılan ürünlerin tamamı neredeyse yurt dışı minimum A35 almalısın TR fiyati olarak rakipsiz.

Selamlar,

Güç olarak Note 12 Pro 5 g daha fazla güncelleme desteği Redmi Note 14 veya Redmi Note 13 Pro. Ama ben olsam ya Note 12 Pro 5 g alırdım ya da Note 13 Pro.

Eğer ikinci el değerlendirirseniz S21 Fe veya S20 Ultra öneririm, evet yine çok güncel değil ancak yine Samsung'tan amiral gemisimsi bir sınıftan bir cihaz S9'un panel çözünülüğünü ve kalitesini ekonomik bir cihazda arayacaktır. Sıfır olarak bakıyorsanız Redmi Note 12 Pro 5G öneririm başka bir cihaz şahsen tercih etmezdim sıfır olarak bu bütçede.

Hocam alıyorsa sağlam bir marka almalı diye düşünüyorum. Ayrıca Xiaomi alacaksa kesinlikle Note 13 Pro aşağısı bir model almamalı. Şahsen ben A24 alırdım zaten babalar öyle aman aman ağır işler yapmıyorlar haberlerde gezinirler, birilerini ararlar ya da görüntülü konuşurlar. Fazlası gereksiz diye düşünüyorum. iphone 15 pro kullanan amcam var ondan biliyorum modelini sorduğum zaman modelini bilmiyordu ve sadece alo yapmak için kullanıyordu.

PttAVM gibi pazar yerlerinde piyasa fiyatının altında satılan ürünlerin tamamı neredeyse yurt dışı minimum A35 almalısın TR fiyati olarak rakipsiz.

Burada Tr garantili demiş de , tabi emin olamadım. A35 bütçeyi çok aşıyor maalesef.

Hocam alıyorsa sağlam bir marka almalı diye düşünüyorum. Ayrıca Xiaomi alacaksa kesinlikle Note 13 Pro aşağısı bir model almamalı. Şahsen ben A24 alırdım zaten babalar öyle aman aman ağır işler yapmıyorlar haberlerde gezinirler, birilerini ararlar ya da görüntülü konuşurlar. Fazlası gereksiz diye düşünüyorum. iphone 15 pro kullanan amcam var ondan biliyorum modelini sorduğum zaman modelini bilmiyordu ve sadece alo yapmak için kullanıyordu.
Bu konuda hemfikir değilim, Note 13 Pro G99 kullanıyor olması lazım önceki Xiaomi modellerinde daha iyi işlemcileri gördük (BKZ:Note 12 Pro 5G), A24 artık fiyatına göre değecek bir cihaz olmuyor bütçeyi düşündüğümüzde. PttAVM'de diğer pazar yerleri gibi sadece TR cihazları satmakta, resmi olarak satışı yasak zaten kayıtsız cihazların.

Bu konuda hemfikir değilim, Note 13 Pro G99 kullanıyor olması lazım önceki Xiaomi modellerinde daha iyi işlemcileri gördük (BKZ: Note 12 Pro 5G), A24 artık fiyatına göre değecek bir cihaz olmuyor bütçeyi düşündüğümüzde. PttAVM'de diğer pazar yerleri gibi sadece TR cihazları satmakta, resmi olarak satışı yasak zaten kayıtsız cihazların.

Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır demişler hocam :) ben de 10.000 TL'ye ikinci el kısmında S21, S21 5G buldum. Bence düşünmeden alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı