liluur Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 192 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #1 Telefoncudan 11000 Tlye iPhone XS buldum, değişen olarak batarya ve arka camı var. Sizce alınır mı? (Telefoncu tanıdık bu arada yanlışı olmaz.)
Telefoncudan 11000 Tlye iPhone XS buldum, değişen olarak batarya ve arka camı var. Sizce alınır mı? (Telefoncu tanıdık bu arada yanlışı olmaz.)
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 4 Ekim 2023 #2 liluur dedi: Telefoncudan 11000 TL'ye iPhone XS buldum, değişen olarak batarya ve arka camı var. Sizce alınır mı? (Telefoncu tanıdık bu arada yanlışı olmaz.) Genişletmek için tıkla... Bütün telefoncular tanıdık oluyor zaten, telefoncudan telefon alınmaz. Ancak iPhone XS güzel bir telefon, alınır.
liluur dedi: Telefoncudan 11000 TL'ye iPhone XS buldum, değişen olarak batarya ve arka camı var. Sizce alınır mı? (Telefoncu tanıdık bu arada yanlışı olmaz.) Genişletmek için tıkla... Bütün telefoncular tanıdık oluyor zaten, telefoncudan telefon alınmaz. Ancak iPhone XS güzel bir telefon, alınır.
MustafaMrc0643 Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 444 Çözümler 1 4 Ekim 2023 #3 liluur dedi: Telefoncudan 11000 Tlye iPhone XS buldum, değişen olarak batarya ve arka camı var. Sizce alınır mı? (Telefoncu tanıdık bu arada yanlışı olmaz.) Genişletmek için tıkla... alınabilir
liluur dedi: Telefoncudan 11000 Tlye iPhone XS buldum, değişen olarak batarya ve arka camı var. Sizce alınır mı? (Telefoncu tanıdık bu arada yanlışı olmaz.) Genişletmek için tıkla... alınabilir
ab0000 Picopat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 575 Yer van 4 Ekim 2023 #4 Tanıdıktan almayın.2 gün sonra konu açarsınız.
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.486 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Ekim 2023 #5 11 bine bence daha güncel cihaz al hocam az para değil.
liluur Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 192 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #6 ab0000 dedi: Tanıdıktan almayın.2 gün sonra konu açarsınız. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Kalıp cümlelerden kurtulun bence, adam tanıdık diye kötü mal mı satacak?
ab0000 dedi: Tanıdıktan almayın.2 gün sonra konu açarsınız. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Kalıp cümlelerden kurtulun bence, adam tanıdık diye kötü mal mı satacak?
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 4 Ekim 2023 #7 AçkapıyıGardiyan dedi: 11 bine bence daha güncel cihaz al hocam az para değil. Genişletmek için tıkla... Az para değil mi? Maalesef o fiyatlara artık adamakıllı telefon bile kalmadı. iPhone XS bu fiyata alınabilecek orta segment neredeyse bütün Android telefonlardan daha iyi.
AçkapıyıGardiyan dedi: 11 bine bence daha güncel cihaz al hocam az para değil. Genişletmek için tıkla... Az para değil mi? Maalesef o fiyatlara artık adamakıllı telefon bile kalmadı. iPhone XS bu fiyata alınabilecek orta segment neredeyse bütün Android telefonlardan daha iyi.
ab0000 Picopat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 575 Yer van 4 Ekim 2023 #8 liluur dedi: Ne alaka? Kalıp cümlelerden kurtulun bence, adam tanıdık diye kötü mal mı satacak? Genişletmek için tıkla... Kalıp değil forumda görüyoruz.
liluur dedi: Ne alaka? Kalıp cümlelerden kurtulun bence, adam tanıdık diye kötü mal mı satacak? Genişletmek için tıkla... Kalıp değil forumda görüyoruz.
Berk41 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 281 Çözümler 1 Yer Kocaeli 4 Ekim 2023 #9 liluur dedi: Telefoncudan 11000 TL'ye iPhone XS buldum, değişen olarak batarya ve arka camı var. Sizce alınır mı? (telefoncu tanıdık bu arada yanlışı olmaz.) Genişletmek için tıkla... Tabii alınır güzel telefon ama yakında (1 yıl) güncelleme almayı kesecek onu göz önünde bulundururak hareket edersen güzel olur.
liluur dedi: Telefoncudan 11000 TL'ye iPhone XS buldum, değişen olarak batarya ve arka camı var. Sizce alınır mı? (telefoncu tanıdık bu arada yanlışı olmaz.) Genişletmek için tıkla... Tabii alınır güzel telefon ama yakında (1 yıl) güncelleme almayı kesecek onu göz önünde bulundururak hareket edersen güzel olur.
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #10 Değmez.