11.000 TL'ye S20 FE 128/6 alınır mı?

Makaleler
1
Kardeşime telefon bakıyoruz, günlük kullanım için olacak. Kamera vb. yeterli düzeyde olsa yeter. Ağır oyunlar oynanmayacak, sosyal medya+basit oyunlar. 11.000 TL bütçemiz var, mümkünse aman aman bir indirim söz konusu değilse geçmesin. Aklımızda en başından beri 6/128 S20 FE var ancak güncelleme desteğinin bitecek olması tedirgin ediyor, 4-4.5 sene götürmesi lazım. Önerilerinizi bekliyorum. @Erenk1905.

A34, POCO X4 GT.

Hocam Realme GT 2 öneririm işlemci olarak çok daha iyi ve güncelleme desteği var.

Minimum 14.000 TL'ye buldum, daha ucuza yok mu?

Hocam Realme GT 2 öneririm işlemci olarak çok daha iyi ve güncelleme desteği var.
Özelliklerini beğendim aslında, kaç sene daha güncelleme alacağını söyleyebilir misiniz? Bir de Realme marka olarak olumlu izlenim bırakmıyor, cihaz hakkında kesin bilgi sahibisiniz değil mi? Ekleme: İşlemcisinin kronik sorunlu olduğu söyleniyor.

Android 15'e kadar kesin alacak güncelleme. Ben GT 2 Pro kullanıyorum bundan önce de Realme vardı ben memnunum şu ana kadar bir problem yaşamadım.

Çoğu kişi GT2 Pro'yu övmüş ancak GT2 için aynısını söylememiş. Bilemedim açıkçası. @BerkayZ87 hocam siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoyu izlerseniz kafanızda bir fikir oluşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…