11.000 TL'ye sistemi hemen almak vs beklemek

wortex.10

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam. Bu aralar hazır sistemlerde bayağı bir indirim oluyor onu fark ettim. Bütçem çok kısıtlı. 10 bin TL. APU sistem olmayan Valorant'ta %1 Low olarak 165 FPS verebilecek bir sistem toplayabilmemiz mümkün mü acaba? AMD Ryzen 3600,5500 işlemciler yeterli olur sanırım pek bilmiyorum. İnce Hesap'ta Gaming gecesini falan bekleyeyim mi sizce? Bu indirimler 1,2 ay sürecek kapılarına haciz dayandı diyordu bir YouTuber yoksa bekleyip bütçemi 13,14 bin TL yapsam Arc A750, AMD Ryzen 5 5600/5500 hazır sistem falan gelirse onu mu alsam sizce? Sizce beklemeli miyim? Yardımınıza ihtiyacım var.

İşlemcin 5600 olursa istediğin FPS'in 2 katını alırsın. Biraz daha beklemelisin. Ayrıca kimsenin kapısına haciz dayandığı yok adamlar gayet de iyi kâr yaparak satıyor.

Şimdi almak istersen 12000TL'ye shild Bronze sistem var.
APU'ya göre güzeldir fakat pek önermem.

Şimdi bütçe arttırabilirsen halihazırda Arc 750'li bulunan sistem var.
Bu sistemi önerebilirim.

Ayrıca Gaming gecesinde bu attığım iki üründen birisi indirime girebilir beklemekte fayda olabilir.

Bekleme kararı aldım. Peki ince hesap harici önerileriniz var mı? Onlara da göz atmak isterim.

Bekleme kararı aldım. Peki ince hesap harici önerileriniz var mı? Onlara da göz atmak isterim.

Şu anlık en bütçenize uygun olarak en iyi site İncehesap diyebilirim. Ama bütçenize uygun olarak başka siteye bakmak istersende gamegaraja göz gezdirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…