11.000 TL'ye telefon önerisi

wallendorrr

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar 11.000 TL bütçeye uygun bir telefon söyler misiniz? Bütçemi geçmesin fiyatına göre çok iyi bir telefon. Huawei özellikle merak ediyorum. Samsung aldım pişman oldum şimdi farklı marka almak istiyorum. Oyunlarla çok aram yoktur kamerası güzel olsun, kasmasın hızlı olsun, bana zorluk çıkartmasın😂

Hocam kamerası iyi olsun istiyorsunuz oyunlarlada pek aram yoktur diyorsunuz o zaman sosyal medya fazla kullanıyorsunuz 0 veya 2. el iPhone alabilirsiniz.

Android alacak olsam Samsung'dan başka bir şey almazdım.

2 kere sorunlu çıktı Samsung A53 telefonum. Bide bizim bütçeyi zorlar hocam bu. 11 bin dediğim gibi sınır.

2 kere sorunlu çıktı Samsung A53 telefonum. Bir de bizim bütçeyi zorlar hocam bu. 11 bin dediğim gibi sınır.

Hocam dediğmi gibi eğer sıfır olmasını istiyorsanız iPhone 7 alabilirsiniz ama 2. el de olur derseniz iPhone X alabilirsiniz iPhone sizin kullanacağınız şeyler için biçilmiş kaftan.

S20 FE SD.
Samsung çok taraftarı değilim bide kaç sene önceki model çokta anlamam bir sıkıntı çıkarır mı alsam?

Hocam dediğmi gibi eğer sıfır olmasını istiyorsanız iPhone 7 alabilirsiniz ama 2. el de olur derseniz iPhone X alabilirsiniz iPhone sizin kullanacağınız şeyler için biçilmiş kaftan.
iPhone X alınabilir mi acaba şarjıda hızlı bitiyor diyorlar bide eskidi gibi artık. Ah pahalı olmasa şu telefonlar düşün iPhone 7 diyoruz ya yıl oldu 2023.

Samsung çok taraftarı değilim bir de kaç sene önceki model çok da anlamam bir sıkıntı çıkarır mı alsam?

iPhone X alınabilir mi acaba şarjıda hızlı bitiyor diyorlar bir de eskidi gibi artık. Ah pahalı olmasa şu telefonlar düşün iPhone 7 diyoruz ya yıl oldu 2023.

Hocam 2023 yılında hala popülerliğini koruyan bir telefon iPhone X 2. el olacağı için belki şarj konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz ama bataryasını değişebilirsiniz pek de fazla sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı