Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 11 Kasım 2018 #11 LeViAcKeRMaN dedi: 1 TB HDD al. Genişletmek için tıkla... 1TB HDD var zaten eklemeyi unutmuşum. Handsome Reis dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klavye fare daha iyi olacaktır bence. Genişletmek için tıkla... Klavye güzel ama fareyi değiştirmek iyi olabilir fazla pahalı olmayan fare önerirmisin.
LeViAcKeRMaN dedi: 1 TB HDD al. Genişletmek için tıkla... 1TB HDD var zaten eklemeyi unutmuşum. Handsome Reis dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klavye fare daha iyi olacaktır bence. Genişletmek için tıkla... Klavye güzel ama fareyi değiştirmek iyi olabilir fazla pahalı olmayan fare önerirmisin.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 11 Kasım 2018 #12 Yeni konu aç.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 11 Kasım 2018 #13 Paranı biraz daha biriktir o zaman 8 GB daha RAM alırsın.
Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 11 Kasım 2018 #14 LeViAcKeRMaN dedi: Paranı biraz daha biriktir o zaman 8 GB daha RAM alırsın. Genişletmek için tıkla... O da aklımda ama para biriktikçe RAM fiyatları artıyor kullandığım RAM i 250 TL ye aldığım günleri özledim.[emoji30]
LeViAcKeRMaN dedi: Paranı biraz daha biriktir o zaman 8 GB daha RAM alırsın. Genişletmek için tıkla... O da aklımda ama para biriktikçe RAM fiyatları artıyor kullandığım RAM i 250 TL ye aldığım günleri özledim.[emoji30]
ALİKA Decapat Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #15 Fiyatlar malum ssd n11 alır mı ?
Feick Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 474 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #16 Tahmini Teslimat Zamanı ben kuponlar la 40 dolara almıstım sende alabırsın
Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 11 Kasım 2018 #17 Feick dedi: Tahmini Teslimat Zamanı ben kuponlar la 40 dolara almıstım sende alabırsın Genişletmek için tıkla... Gözümden kaçmış. Farklı model RAM ler sorun yapmaz mı? @Handsome Reis
Feick dedi: Tahmini Teslimat Zamanı ben kuponlar la 40 dolara almıstım sende alabırsın Genişletmek için tıkla... Gözümden kaçmış. Farklı model RAM ler sorun yapmaz mı? @Handsome Reis
Feick Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 474 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #18 bende öyle düşündüm ama herhangi bir sıkıntı yaşatmaz internetten araştırabilrisin yaşatırsada anında iade garantisi var zaten
bende öyle düşündüm ama herhangi bir sıkıntı yaşatmaz internetten araştırabilrisin yaşatırsada anında iade garantisi var zaten
199688 Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 8.705 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İzmir 11 Kasım 2018 #19 Küçük kobra dedi: Gözümden kaçmış. Farklı model RAM ler sorun yapmaz mı? @Handsome Reis Genişletmek için tıkla... Elindeki RAM CL15 değerine sahipse sıkıntı çıkarmaz yalnız şans işi uyumsuzluk olabiliyor bazen.
Küçük kobra dedi: Gözümden kaçmış. Farklı model RAM ler sorun yapmaz mı? @Handsome Reis Genişletmek için tıkla... Elindeki RAM CL15 değerine sahipse sıkıntı çıkarmaz yalnız şans işi uyumsuzluk olabiliyor bazen.