11.11 İndirimlerinden Alınanlar

Bende dün sizinle benzer saatde sipariş verdim.Bugün kargolanmış hocam sizde durum nedir ?

Aynı satıcıdan o durum bendede oldu.Sizde kargolandımı ürün?

Ben bugün ürünü teslim aldım.

88 TL'ye Aliexpresten Turkey Post'la Redmi Airdots aldım.

Bende dün sizinle benzer saatde sipariş verdim.Bugün kargolanmış hocam sizde durum nedir ?

Aynı satıcıdan o durum bendede oldu.Sizde kargolandımı ürün?
Bugün kargoya verildi, akşam saatlerinde mesaj geldi. Yarın teslim alırım diye umut ediyorum.

Sürat Kargo firması ile çalışmayın arkadaşlar. Benim kargom 2 gündür İstanbul turu yapıyor.

Dosya Ekleri

• Adsızeeee.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 50
Sürat Kargo firması ile çalışmayın arkadaşlar. Benim kargom 2 gündür İstanbul turu yapıyor.

Emin olun tüm kargo firmaları aynı. Dün benimde ekran kartımı yurtiçi kargo başka yere teslim etti. Teslim alan kişi aradı da öyle gittim aldım. Adam aramasa uğraş dur. Bu firmalar kimlik teyidi olmadan nasıl teslim ediyorlar anlamış değilim.

Doğrudur. Biraz önce kargo firmasını aradım adresimi bile yanlış yazmışlar. Aramasam o kargo kim bilir ne kadar daha dolaşacak.

Doğrudur. Biraz önce kargo firmasını aradım adresimi bile yanlış yazmışlar. Aramasam o kargo kim bilir ne kadar daha dolaşacak.

Aramakla iyi yapmışsınız umarım sorunsuz bir şekilde teslim alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…