Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
PS5 alacaktım bu fiyatı görünce bir şüphe ettim. Neden bu fiyata satılıyor? Yorumlar da genel olarak kötü değil.
Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
PS5 alacaktım bu fiyatı görünce bir şüphe ettim. Neden bu fiyata satılıyor? Yorumlar da genel olarak kötü değil.
"Spotpazarim" adlı satıcı şu an nedense böyle olduğundan düşük fiyatta ürünler koyuyor yüksek ihtimalle siparişiniz iptal edilir. Satıcı çok güvensiz durmuyor 1000 değerlendirmeden 900 5 yıldız almışlar. Ama ben yine de alışveriş yapmamanızı öneririm.
"Spotpazarim" adlı satıcı şu an nedense böyle olduğundan düşük fiyatta ürünler koyuyor yüksek ihtimalle siparişiniz iptal edilir. Satıcı çok güvensiz durmuyor 1000 değerlendirmeden 900 5 yıldız almışlar.
Satın alan biri bunu yazmış. Sanırım yenilenmiş ürün satıyorlar.
"Orijinal yeni seri sorunsuz. Kutu yıpranmış biraz ama bu PS5 pazarı ayrı bir dünya. Pırıl pırıl jelatinli bir kutu falan bulmak için MediaMarkt'ta 40 bine satılanları almak gerekiyor sanırım. Bunlar tamir edilip tekrar piyasaya sürülenler falan olabilir. Yenilenen gibi bir şey herhalde. Ama sorun yok çalışıyor. Çiziksiz vs."
Satıcı teknolojik ürünler yerine genelde elektrik elektronik aletler satıyor bir yanlışlık var ve o değerlendirmelerde yüksek ihtimalle diğer satıcılara gelmiştir.