Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 3 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar içinde Ryzen 5 5600G ve GTX 1660 Super olursa iyi olur. Bilgisayarımı sattim ve aynı özellikte bilgisayar aradığım için bu işlemci ve ekran kartını istedim.
Arkadaşlar içinde Ryzen 5 5600G ve GTX 1660 Super olursa iyi olur. Bilgisayarımı sattim ve aynı özellikte bilgisayar aradığım için bu işlemci ve ekran kartını istedim.
Arnold 2.0 Picopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #2 Bu fiyata bu iki parçayı da sıfır bulamazsın 2. el olur mu?
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 3 Ocak 2022 #3 Arnold 2.0 dedi: Bu fiyata bu iki parçayı da sıfır bulamazsın 2. el olur mu? Genişletmek için tıkla... İkinci el değil de daha düşük sistem de olur aynısı olmasına gerek yok o zaman.
Arnold 2.0 dedi: Bu fiyata bu iki parçayı da sıfır bulamazsın 2. el olur mu? Genişletmek için tıkla... İkinci el değil de daha düşük sistem de olur aynısı olmasına gerek yok o zaman.
Arnold 2.0 Picopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #4 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası itopya.com Bunu buldum fazladan RAM takarsınız bir de olur gibi.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası itopya.com Bunu buldum fazladan RAM takarsınız bir de olur gibi.
Mithrandir59 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 13 Yer İstanbul 3 Ocak 2022 #5 Arnold 2.0 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası itopya.com Bunu buldum fazladan RAM takarsınız bir de olur gibi. Genişletmek için tıkla... Stok yok, sepete eklenmiyor.
Arnold 2.0 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası itopya.com Bunu buldum fazladan RAM takarsınız bir de olur gibi. Genişletmek için tıkla... Stok yok, sepete eklenmiyor.
Arnold 2.0 Picopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #6 Mithrandir59 dedi: Stok yok, sepete eklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam halüsinasyon falan gördüm galiba emindim oysaki.
Mithrandir59 dedi: Stok yok, sepete eklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam halüsinasyon falan gördüm galiba emindim oysaki.