denizbaranseker0 Decipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.122 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #11 piuuu dedi: Eğer gene oynamadıysanız six days in fallujan veya Insurgency sanostorm bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam Insurgency ilk oyununu oynayıp beğenmemiştim. Six Days'in de Metacritic puanları yerlerde.
piuuu dedi: Eğer gene oynamadıysanız six days in fallujan veya Insurgency sanostorm bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam Insurgency ilk oyununu oynayıp beğenmemiştim. Six Days'in de Metacritic puanları yerlerde.
piuuu Picopat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 159 15 Nisan 2025 #12 denizbaranseker0 dedi: Hocam Insurgency ilk oyununu oynayıp beğenmemiştim. Six Days'in de metacritic puanları yerlerde. Genişletmek için tıkla... Insurgency ilk oyunuyla alakası bile yok six days metacritic puanlarıkın yerde olduğuna pek bakmayın sevenin gidecek bir oyun inanılmaz sarıyor.
denizbaranseker0 dedi: Hocam Insurgency ilk oyununu oynayıp beğenmemiştim. Six Days'in de metacritic puanları yerlerde. Genişletmek için tıkla... Insurgency ilk oyunuyla alakası bile yok six days metacritic puanlarıkın yerde olduğuna pek bakmayın sevenin gidecek bir oyun inanılmaz sarıyor.
denizbaranseker0 Decipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.122 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #13 piuuu dedi: Insurgency ilk oyunuyla alakası bile yok six days metacritic puanlarıkın yerde olduğuna pek bakmayın sevenin gidecek bir oyun inanılmaz sarıyor. Genişletmek için tıkla... Biraz bakayım hocam o zaman videolarına. Teşekkürler önerileriniz için.
piuuu dedi: Insurgency ilk oyunuyla alakası bile yok six days metacritic puanlarıkın yerde olduğuna pek bakmayın sevenin gidecek bir oyun inanılmaz sarıyor. Genişletmek için tıkla... Biraz bakayım hocam o zaman videolarına. Teşekkürler önerileriniz için.
piuuu Picopat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 159 15 Nisan 2025 #14 denizbaranseker0 dedi: Biraz bakayım hocam o zaman videolarına. Teşekkürler önerileriniz için. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil hocam forumlar bu yüzden var.
denizbaranseker0 dedi: Biraz bakayım hocam o zaman videolarına. Teşekkürler önerileriniz için. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil hocam forumlar bu yüzden var.