11 ayda YKS kazanılır mı?

Çaresiz31

Hectopat
Daha fazla  
Lti organik ve fizik hariç temelim var. Konuları biliyorum ama ders çalışmaya ara verdim 2 sene. Daha önce de ders çalışan biriydim. O konuda sıkıntım yok. Sadece fiziğim 0 ve dediğim gibi lti 0. liseyi iyi bir okulda okudum. Günde 10 saat ve üzeri ders çalışma programı yaptım. Koç tuttum matematikten özel derse başladım. Fizikten de başlayacağım. Hedef sayısal 30k. Yalnız yaşım ilerliyor. Daha fazla bekleyecek psikolojim kalmadı. Sizce 11 ayda olur mu?

Merak ettiğim için soruyorum da yaş kaçtı? Denemeden de bilemezsiniz. Deneyip göreceksiniz, yapacak bir şey yok başka.

İçinden geçersin.

Kazanırsın aslansın yaparsın 11 ayda insan neler yapmaz ki la?

Sana bağlı abi.

Benim tanıdığım 9,10 ve 11'in yarısında sıkı çalışmıştı son 3 ay çalışarak ilk 5k ya girdi temeliniz sağlamsa 3 ay bile yeter daha önceden çalışmamış biriyseniz 15 ay yetmez

@Çaresiz31 seçtiğiniz kullanıcı adını ve bu hissi terk etmeye azmedin, bence sizi geçmişten bu yana tek engelleyen: bu duygularınız.

Korkan kişi başaramamayı garantiler; bu yüzden umutlu olun, gerekirse bunun için destek alın.

30k için 11 ay çok rahat yeter.

benim hedefim 50k ve hala çalışmaya başlamadım .d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…