hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.919 Makaleler 2 Çözümler 9 20 Ocak 2021 #21 ardayigit24 dedi: Senin önerdiğin PC'yi attım nasilim. Genişletmek için tıkla... Hocam altta yazım denetimi var ona basın yoksa ban yersiniz 1 saatlik ama monitörlü istenmiş o sistemi alamaz ne yazık ki.
ardayigit24 dedi: Senin önerdiğin PC'yi attım nasilim. Genişletmek için tıkla... Hocam altta yazım denetimi var ona basın yoksa ban yersiniz 1 saatlik ama monitörlü istenmiş o sistemi alamaz ne yazık ki.
A ardayigit24 Centipat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Ocak 2021 #22 Trerdem dedi: Bütçem monitörlü 11 bin TL teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Görmemişim kanka pardon. hile kodlayan hacker dedi: Hocam altta yazım denetimi var ona basın yoksa ban yersiniz 1 saatlik ama monitörlü istenmiş o sistemi alamaz ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Yazım denetimine basmayı unutmuşum kusura bakmayın. Ama cidden GameGaraj fp sistemlerinde rakipsizmiş. hile kodlayan hacker dedi: Hocam altta yazım denetimi var ona basın yoksa ban yersiniz 1 saatlik ama monitörlü istenmiş o sistemi alamaz ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Ban yedim Son düzenleme: 20 Ocak 2021
Trerdem dedi: Bütçem monitörlü 11 bin TL teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Görmemişim kanka pardon. hile kodlayan hacker dedi: Hocam altta yazım denetimi var ona basın yoksa ban yersiniz 1 saatlik ama monitörlü istenmiş o sistemi alamaz ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Yazım denetimine basmayı unutmuşum kusura bakmayın. Ama cidden GameGaraj fp sistemlerinde rakipsizmiş. hile kodlayan hacker dedi: Hocam altta yazım denetimi var ona basın yoksa ban yersiniz 1 saatlik ama monitörlü istenmiş o sistemi alamaz ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Ban yedim