11 bin TL 2. el ekran kartı önerisi

Bütçe
11000
Param Güvende saglam değil yuz yuze test etmenizi bakmaniz lazim.
Yüzyüzeyken ki gerilim ve kısa sürede test etme çabası olmuyor PG ile. Alıyorsunuz ve 2 gün boyunca istediğiniz gibi test ediyorsunuz. Yüzyüze bir gerginlik oluyor hep.

Yüzyüzeyken ki gerilim ve kısa sürede test etme çabası olmuyor pg ile. Alıyorsunuz ve 2 gün boyunca istediğiniz gibi test ediyorsunuz. Yüz yüze bir gerginlik oluyor hep.

Ben hep yüz yüze alıyorum tanıdik veya bir bilgisayarcidan yardım istiyorum takıyor FurMark testi oyunu yapıyor burada gerilim yapacak bir şey yok adam parasını verdiğini ürünü incelemek ister.

NVIDIA alman tarafındayım 4060 12 GB ya da 4060 Ti bulursan tadından yenmez 3 4 gün önce RX 6600 ekran kartımda WattMan hatası aldım artık bir dahakine NVIDIA alıcağım o yüzden.

Neyini beğenmediniz acaba tavisyemin 2025 yılında RTX 3000 serisimi alsın istiyonuz.

Ben hep yüz yüze alıyorum tanıdik veya bir bilgisayarcidan yardım istiyorum takıyor FurMark testi oyunu yapıyor burada gerilim yapacak bir şey yok adam parasını verdiğini ürünü incelemek ister.
Ben 3 kere ekran kartı aldım. Dediğim gibi: Açıyorum Furmark'ı 1 saat oynuyor, öteki yandan yatıyorum. 2 gün boyunca PC'de ki oyunların hepsini de güzelce oynayıp, iyice emin oluyorum ama siz büyük ihtimalle bilgisayarcı da 1-2 saat (Hadi 5 saat olsun.) takılıyorsunuzdur diye düşünüyorum.

Evinde rahat rahat yapmak ile bilgisayarcı da 3 adam ekrana bakmak arasında bir fark oluyor hocam. PG ile alırsanız anlarsanız rahatlığını. Yüzyüze sattığım oldu, önden test koyduğum için direk alıp gittiler ama şahsen çok pimpirikli olduğum için zaman istiyorum bolca.

Reis 4000 ve 5000 serisine açıkça söyleyeyim çok ısınamadım NVIDIA tarafında RX 6600 1.5 yıl falan oldu kullanalı hiçbir sıkıntı çekmemiştim 4060 düz versionlarını pek beğenemedim Ti da 8 GB rezalet ama 16 GB iş görür araştırıyorum hala şöyle iyi bir şey bulurum belki diye önerilerin için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…