11 bin TL 2K monitör önerisi

Bütçe
10000-11000

MelihGkk

Hectopat
Monitör
MSI MAG 275CQRF QD E2
Arkadaşlar selam :)

2K (VA panel) monitör arayışı içindeyim. Bir monitör buldum fakat incelemesini hiçbir yerde bulamadım.

Monitör: MSI MAG 275CQRF QD E2 Monitör

Kağıt üstünde verilen bilgilere göre gayet güzel bir monitör. 24G2U kullanıyorum memnunum fakat ışık sızması fazla var ve artık 6 sene oldu. Siyahlar iyi değil. Genellikle hikaye tarzı oyunlar ve film ile zaman geçiyorum bilgisayar başında. Bu monitörü önerir misiniz? Önereceğiniz monitörde kavis fazla olmasa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung'un öğrenci indirimi ile 9000 TL'ye geliyor.

Samsung'un öğrenci indirimi ile 9000 TL'ye geliyor.

Hocam ögrenci değiliz tanıdıkta yok maalesef. :) bütçemi aşıyor. Attığım monitör hakkında bilginiz var mı?

Bunu biliyorum fakat IPS bu. Yani kontrast oranları VA panale göre iyi değil. 6 Senedir IPS kullandığım için VA geçme tarafındayım. Sağ olun yine de.
AW3225DM alabilirsin, kavisi düşük. Msi MAG275CQRF QD iyiydi, E2 olanda muhtemelen iyidir fakat inceleme bulamadım. Eğer amazon tr satıcılı alıp ghosting testi paylaşırsanız hem iyi olup olmadığını görürüz hemde beğenirseniz kullanırsınız. Beğenmezseniz zaten amazon tr satıcılı olduğu için iade etme imkanınız var.

AW3225DM alabilirsin, kavisi düşük. MSI MAG275CQRf qd iyiydi, E2 olanda muhtemelen iyidir fakat inceleme bulamadım. Eğer Amazon TR satıcılı alıp ghosting testi paylaşırsanız hem iyi olup olmadığını görürüz hem de beğenirseniz kullanırsınız. Beğenmezseniz zaten Amazon TR satıcılı olduğu için iade etme imkanınız var.

Teşekkürler değerli yorumunuz için. Attığınız Dell modeline baktım cidden harika. 32 çok büyük geleceği için elemek zorundayım. Sanırım E2 versiyonu alacağım. G65B modelinin kavisi de çok fazla olduğu için elemek zorunda kaldım. Ay başında sanırım qd E2 modelini alacak gibi duruyorum. Ya da çılgınlık yapıp G6 OLED bile alabilirim, yorumlarda 1. nesil OLED panel demişler fakat o biraz endişe ettirdi beni :)

@bluerr Hocam başka öneriniz var mı siyahlar konusunda üzmeyecek 2k fazla kavisli olmayan bir monitör?

Son düzenleme:
Teşekkürler değerli yorumunuz için. Attığınız Dell modeline baktım cidden harika. 32 çok büyük geleceği için elemek zorundayım. Sanırım E2 versiyonu alacağım. G65B modelinin kavisi de çok fazla olduğu için elemek zorunda kaldım. Ay başında sanırım qd E2 modelini alacak gibi duruyorum. Ya da çılgınlık yapıp G6 OLED bile alabilirim, yorumlarda 1. nesil OLED panel demişler fakat o biraz endişe ettirdi beni :)

@bluerr Hocam başka öneriniz var mı siyahlar konusunda üzmeyecek 2k fazla kavisli olmayan bir monitör?
G6 oled de 3.nesil qd oled var.

G6 OLED de 3.nesil qd OLED var.

Fiyat çok aşıyor ama OLED tabii ki tartışmasız :) teşekkürler.

G6 OLED de 3.nesil qd OLED var.

Hocam güncelleme yapayım dedim.

MSI MAG 275CQRF QD E2 modelini demin sipariş verdim. Yorumlar vs beni tatmin etti şahsen. 14 Günlük süre zarfında deneyimleri aktarırım istediğiniz bilgi olursa testleri yaparim hocam.

Son düzenleme:
Fiyat çok aşıyor ama OLED tabii ki tartışmasız :) teşekkürler.

Hocam güncelleme yapayım dedim.

MSI MAG 275CQRF QD E2 modelini demin sipariş verdim. Yorumlar vs beni tatmin etti şahsen. 14 Günlük süre zarfında deneyimleri aktarırım istediğiniz bilgi olursa testleri yaparim hocam.
Overdrive menüsünden fast ve fastest gibi ayarlar olacak. Onları test edebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki gibi ufoyu takip ederek çekmen gerekiyor, aksi halde anlaşılmaz. Youtube da gizli olarak paylaşıp buradan link atabilirsin.

Ayar çekmene yardımcı olacak test.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı