11 bin TL bütçeye A34 vs A25

Bütçe
11000

Hemre

Kilopat
Daha fazla  
11k civarı bir bütçem var, üstüne çıkmayı düşünmüyorum.

Samsung A25 ve A34 arasında kaldım. Biraz. Farklı önerilerinize de açığım. En önemli kriterlerim Google servislerinin sıkıntısız çalışması, aramalarda sesin iyi şekilde gelmesi ve iletilmesi ve uğraştırmaması. Mail, aramalar ve WhatsApp dışında pek bir kullanımım yok. Temel şeylerde donmasın kasmasın, geri kalan özellikler ortalama olsa da yeter.

8 yıl mi 5, Mi5s, mi 6, mi A3 olmak üzere Xiaomi kullandım. Ne tekrar bulaşacağım ne de tavsiye edeceğim bir deneyimdi. Dolayısıyla Xiaomi veya diğer kalitesiz markalara sıcak değilim.

Ayrıca eğer faturada fiyat iskonto ile 9.5 altına düşmüş gözükürse de öğrenci vergi iadesine başvurabilir miyim?
Şimdiye kadar vergi iadesi alan oldu mu? Henüz hiç görmediğim için 9.5 altı cihaz kovalamak yerine 10 - 11 civarı A34 ve A25 mi alsam diye düşünüyorum.

Samsung A25 ve A34 arasında kaldım. Biraz. Farklı önerilerinize de açığım. En önemli kriterlerim Google servislerinin sıkıntısız çalışması, aramalarda sesin iyi şekilde gelmesi ve iletilmesi ve uğraştırmaması. Mail, aramalar ve WhatsApp dışında pek bir kullanımım yok. Temel şeylerde donmasın kasmasın, geri kalan özellikler ortalama olsa da yeter.

8 yıl mi 5, Mi5s, mi 6, mi A3 olmak üzere Xiaomi kullandım. Ne tekrar bulaşacağım ne de tavsiye edeceğim bir deneyimdi. Dolayısıyla Xiaomi veya diğer kalitesiz markalara sıcak değilim.

Ayrıca eğer faturada fiyat iskonto ile 9.5 altına düşmüş gözükürse de öğrenci vergi iadesine başvurabilir miyim?
Şimdiye kadar vergi iadesi alan oldu mu? Henüz hiç görmediğim için 9.5 altı cihaz kovalamak yerine 10 - 11 civarı A34 ve A25 mi alsam diye düşünüyorum.

Bence A34 alınmalı. A2X serisinden bir üst model olduğu için.

A34 bak hocam.https://www.technopat.net/sosyal/konu/samsung-a25-vs-a34.3095908/
Burda karşılaştırma da mevcut.
A25 i 9200'e alacağım alırsam. A34'ün de yeşil renginden emin olamadım, siyah rengi 12000'e geliyor.
Bence A34 alınmalı. A2X serisinden bir üst model olduğu için.
İşlemci dışında çok bir fark göremedim hocam ben
Gerçekten Mi 6 kullanmış birini bu cihazlar memnun etmez. Ama Samsung aşkınız varsa ve illa birini almalıyım diyorsanız A34 alın.
Şu anda mi6 kullanmıyorum ve o zamanki beklentilerim ile şu anki beklentilerim farklı olduğundan bu seviyedeki cihazların yeteceğini düşünüyorum. Daha önce samsung cihaz kullanmadım ama bu fiyatlarda daha mantıklı bir cihaz bulamadım

A34 bakabilirsiniz. Karşılaştırma için @381145 hocamın hazırladığı rehbere göz atmanızı öneririm.

A34 daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı