11 bin TL her şey dahil sistem toplama

Alperen9g

Hectopat
Yukarıda, belirttiğim gibi arkadaşlar, ekipmanlardan sadece klavye, mekanik istiyorum mouse olarak, G102 düşünüyorum monitörde 144 Hz 1 ms 165 HZ 1ms arasında bir şey istiyorum kulaklık hakkında bir fikrim yok ucuz bir şey istiyorum (kaliteli) istediğim sistemin donanımları şu şekilde; işlemci konusunda artık, oyunlarda AMD Ryzen.
Intel'den daha iyi diye biliyorum o yüzden güzel bir, 1.600 - 1.400 arasına bir AMD Ryzen 5 istiyorum, ekran kartı NVIDIA RTX 2060, 16 GB RAM bu 3 özellik bilgisayarımda olmasını istiyorum işlemci konusunda AMD şart değil. (Eğer yanlış biliyorsam düzeltin.) geri kalan donanım hakkında kasama soğutma gereklimi, güç kaynağı lazım mı? vs. . Anlamıyorum veya bu bütçeye bunları barındıran bir PC toplayabilir miyim? Anakart kaç MHz, kullanmalıyım hangi, anakartı almalıyım önerilerinizi, bekliyorum.

Geçenlerde @Esperoja hocamın topladığı pc halen sekmelerimde açık. Ekmeği ekrana banarak bakıyorum ara sıra. :') Aşağıda kendisinin yaptığı kasa+ekran kart olarak bilgileri paylaşıyorum.

4674 TL Kasa: ZCSKFH29 kodlu Özel Toplama Bilgisayar
3776 TL RTX2060 Super ekran kartı : Galax RTX2060 Super EX White 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6MPX6EW) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik

Toplam 8450 TL. Geriye artık ihtiyaçlarına göre kalanları alabilirsin.

Eğer hazır alma zorunluluğu yoksa tek tek toplanmış halini yapabilirim yeniden hocam daha ucuz olacaktır, bunu hazır toplamamın nedeni topladığım kişinin illa hazır istemesiydi.

Eğer hazır alma zorunluluğu yoksa tek tek toplanmış halini yapabilirim yeniden hocam daha ucuz olacaktır, bunu hazır toplamamın nedeni topladığım kişinin illa hazır istemesiydi.

Hocam yeni konu açıcağım İtopya üzerinden alacağım linkleri hiçbir fikrim yok PC toplama konusunda sadece yukarıda belirttiğim gibi 3 özelliğin bilgisayarımda olmasını istiyorum orayı sürekli güncel tutacağım önerilere göre ekleyip çıkaracağım açtığım konuda yardımcı olabilirsin.

Açtığında etiketlersen bakabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…