11 bin TL laptop önerisi

Fiyatlar çok artmış yine de bu bütçe ile U serisi işlemcili laptop almanı tavsiye etmem, biraz daha artırıp güzel bir şey al hocam veya indirim beklersin.

İl bazlı bakarsanız bulamazsınız istediğiniz modeli.

Hocam il bazlı bakmam gerekiyor şu anda maalesef :/

Fiyatlar çok artmış yine de bu bütçe ile u serisi işlemci laptop almanı tavsiye etmem, biraz daha artırıp güzel bir şey al hocam veya indirim beklersin.

Hocam fiyat arttırmayacağımı söylemiştim, yine de teşekkür ederim, 2. el garantili GTX 1650 laptoplar bulunabiliyor galiba şöyle bir baktığımda.

Hocam il bazlı bakmam gerekiyor şu anda maalesef :/

Hocam fiyat arttırmayacağımı söylemiştim, yine de teşekkür ederim, 2. el garantili GTX 1650 laptoplar bulunabiliyor galiba şöyle bir baktığımda.

Üstüne pek fazla çıkamam demişsin ama biraz çıksan iyi olacak. 2. el 1650'li laptoplara 6-7K'den fazla vermemen lazım, işlemcisinin ne olduğuna da bağlı.

Üstüne pek fazla çıkamam demişsin ama biraz çıksan iyi olacak. 2. el 1650'li laptoplara 6-7K'den fazla vermemen lazım, işlemcisinin ne olduğuna da bağlı.

6-7kdan fazla vermemem lazım? 10kdan aşağı 2. el GTX 1650 laptop yok hocam piyasadan haberiniz yok galiba şu an.
Bir tane buldum,
16 ay daha garantisi var, cihaz HP Pavilion, R5 5600h işlemcisi ve GTX 1650 ekran kartı var, 8 GB 3200 MHz RAM'i var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı