fatmagul_plt Femtopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Şubat 2024 #1 Merhaba ben masaüstü bilgisayar almak istiyorum oyun için kullanmayacağım ders çalışmak için kullanacağım Max 2 3 program yüklerim. PUBG Valorant vs oynamam düşük bütçeli iyi kalite kasma donma olmayacak bilgisayar önerileriniz nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2024
Merhaba ben masaüstü bilgisayar almak istiyorum oyun için kullanmayacağım ders çalışmak için kullanacağım Max 2 3 program yüklerim. PUBG Valorant vs oynamam düşük bütçeli iyi kalite kasma donma olmayacak bilgisayar önerileriniz nelerdir?
ŞehinşahHasansabbah Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 580 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2024 #2 İkinci el düşünür müsünüz?
fatmagul_plt Femtopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Şubat 2024 #3 ŞehinşahHasansabbah dedi: İkinci el düşünür müsünüz? Genişletmek için tıkla... yani bilmiyorum ikinci ele çok güvenemiyorum sıfır almak istiyorum
ŞehinşahHasansabbah dedi: İkinci el düşünür müsünüz? Genişletmek için tıkla... yani bilmiyorum ikinci ele çok güvenemiyorum sıfır almak istiyorum
B Blackfenix Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 545 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 2 Şubat 2024 #4 fatmagul_plt dedi: Yani bilmiyorum ikinci ele çok güvenemiyorum sıfır almak istiyorum Genişletmek için tıkla... Sıfıra 11 bin TL imkansız ikinci eldede ileride oyun oynarım derseniz sorun çıkartır.
fatmagul_plt dedi: Yani bilmiyorum ikinci ele çok güvenemiyorum sıfır almak istiyorum Genişletmek için tıkla... Sıfıra 11 bin TL imkansız ikinci eldede ileride oyun oynarım derseniz sorun çıkartır.
N nowe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.977 Çözümler 2 2 Şubat 2024 #5 Apu sistem alabilirsiniz Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G Tray | 16 GB DDR4 | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Apu sistem alabilirsiniz Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G Tray | 16 GB DDR4 | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
fatmagul_plt Femtopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Şubat 2024 #6 Blackfenix dedi: Sıfıra 11 bin TL imkansız ikinci eldede ileride oyun oynarım derseniz sorun çıkartır. Genişletmek için tıkla... Ya bütçe ayarlanır o kolay 20 bine de çıkarım ama bilgisayardan hiç anlamıyorum ne almam lazım.
Blackfenix dedi: Sıfıra 11 bin TL imkansız ikinci eldede ileride oyun oynarım derseniz sorun çıkartır. Genişletmek için tıkla... Ya bütçe ayarlanır o kolay 20 bine de çıkarım ama bilgisayardan hiç anlamıyorum ne almam lazım.
N nowe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.977 Çözümler 2 2 Şubat 2024 #7 fatmagul_plt dedi: Ya bütçe ayarlanır o kolay 20 bine de çıkarım ama bilgisayardan hiç anlamıyorum ne almam lazım. Genişletmek için tıkla... ULTIMA-4060 / AMD Ryzen 5 8400F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi ULTIMA-4060 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı. www.gaming.gen.tr
fatmagul_plt dedi: Ya bütçe ayarlanır o kolay 20 bine de çıkarım ama bilgisayardan hiç anlamıyorum ne almam lazım. Genişletmek için tıkla... ULTIMA-4060 / AMD Ryzen 5 8400F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi ULTIMA-4060 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı. www.gaming.gen.tr