11 bin TL'ye Acer Swift 3 R5 5500U laptop alınır mı?

Mami48

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Acer Swift 3 almayi dusunuyorum islemcisi Ryzen 5 5500U.
YouTube'da Game testlerini izledim ve istediğim oyunlari (GTA 5, FIFA, CS) orta halde acabiliyor. Bütçem fazla yok, sizce alınır mı? Trendyol'da 11k şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'i lehimli, uzun vade için dusunuyorsaniz alinmaz. Kisa vadede de sadece günlük kullanımda rahat olur 8 GB.
kısa vade dediğiniz 2-3 yıl yeter mi ben de almayı düşünüyorum lakin 8 gb ram çok kafa kurcalıyor alacaksam en azından 2 sene götürmesini isterim fiyatı çok uygun geldi çünkü

Merhaba arkadaşlar. Acer Swift 3 almayi dusunuyorum islemcisi Ryzen 5 5500U.
YouTube'da Game testlerini izledim ve istediğim oyunlari (GTA 5, FIFA, CS) orta halde acabiliyor. Bütçem fazla yok, sizce alınır mı? Trendyol'da 11k şu anda.
hocam 8gb ram kafama çok takılıyor başka türlü anında alıcam

Son düzenleme:
Ben de alacağım. Ram çok kafama takıldı, ben sadece google chrome ve office programları kullanacağım sanırım 8 gb ram yeterli diye düşünüyorum
bende alacağım da yine de indirim bekliyorum gelebilir gibi aldığım gibi buraya yazarım ve yardımcı olurum bu arada eğer benden önce biri almış olursa veya halihazırda sahipse oda yazarsa sevinirim

Ben de alacağım. RAM çok kafama takıldı, ben sadece Google Chrome ve Office programları kullanacağım sanırım 8 GB RAM yeterli diye düşünüyorum.

Dostum satın aldım cihaz gerçekten harika ekranı IPS panel ve çok net, kasa kalitesi mükemmel gerçekten alüminyum malzeme plastik değil, klavyesi sessiz ama çok güzel hissiyatı var performans bakımından çok iyi, 8 GB RAM'ı fena değil 3-5 sene götürür gibi ama uyarmalıyım FreeDOS olarak geliyor ve sürücüleri yüklenmemişti USB ile internet paylaşımıyla Windows Update yaparak driverları güncelledim hiçbir sorunu yok Wi-Fi 6 olayı bayağı mükemmel çok hafif taşırken sırtımda hiçbir ağrı yapmadı Type-C olmasını söylemiyorum bile kesinlikle bu fiyata almalısın başka soracağın soru varsa sor. Ha bu arada premium hissiyata önem veriyorsan tek elle açılıyor :D

Son düzenleme:
Bende alacağım da yine de indirim bekliyorum gelebilir gibi aldığım gibi buraya yazarım ve yardımcı olurum bu arada eğer benden önce biri almış olursa veya halihazırda sahipse oda yazarsa sevinirim

Dostum satın aldım cihaz gerçekten harika ekranı IPS panel ve çok net, kasa kalitesi mükemmel gerçekten alüminyum malzeme plastik değil, klavyesi sessiz ama çok güzel hissiyatı var performans bakımından çok iyi, 8 GB RAM'ı fena değil 3-5 sene götürür gibi ama uyarmalıyım FreeDOS olarak geliyor ve sürücüleri yüklenmemişti USB ile internet paylaşımıyla Windows Update yaparak driverları güncelledim hiçbir sorunu yok Wi-Fi 6 olayı bayağı mükemmel çok hafif taşırken sırtımda hiçbir ağrı yapmadı Type-C olmasını söylemiyorum bile kesinlikle bu fiyata almalısın başka soracağın soru varsa sor. Ha bu arada premium hissiyata önem veriyorsan tek elle açılıyor :D

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan, vallahi bu aralar YDS ve KPSS çalıştım, ders işleri bitti, laptopu da bir yerden bir yere taşımama gerek kalmadı. Bir iş bulursam o zaman tekrar düşüneceğim almayı :D

bende alacağım da yine de indirim bekliyorum gelebilir gibi aldığım gibi buraya yazarım ve yardımcı olurum bu arada eğer benden önce biri almış olursa veya halihazırda sahipse oda yazarsa sevinirim

merhaba, kaç ay geçti memnun musun pcden? Bir de kafama takılan şu amd işlemci çok gürültü çıkarıyor mu bilgisayar gürültülü çalışıyor mu?

Son düzenleme:
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan, vallahi bu aralar YDS ve KPSS çalıştım, ders işleri bitti, laptopu da bir yerden bir yere taşımama gerek kalmadı. Bir iş bulursam o zaman tekrar düşüneceğim almayı :D

Merhaba, kaç ay geçti memnun musun PC'den? Bir de kafama takılan şu AMD işlemci çok gürültü çıkarıyor mu bilgisayar gürültülü çalışıyor mu?

Hocam çok memnunum, metal(alüminyum) kasa olması, tüm fonksiyonlara sahip Type-C portu olması, ekran bayağı net ve IPS ekran bayağı memnunum. AMD işlemciden yana hiç şüphen olmasın grafik açısından Intel'den daha iyi zaten. Stres testi yaptım ağır oyunlar yükledim ve denedim o zaman ısınıyor ve gürültülü çalışıyor lakin bu amaçla üretilmiş bir cihaz değil zaten. Günlük işlerde mükemmel iş çıkarıyor çok memnunum. Ek olarak sorun varsa sorabilirsin seve seve cevaplarım.

Hocam çok memnunum, metal(alüminyum) kasa olması, tüm fonksiyonlara sahip Type-C portu olması, ekran bayağı net ve IPS ekran bayağı memnunum. AMD işlemciden yana hiç şüphen olmasın grafik açısından Intel'den daha iyi zaten. Stres testi yaptım ağır oyunlar yükledim ve denedim o zaman ısınıyor ve gürültülü çalışıyor lakin bu amaçla üretilmiş bir cihaz değil zaten. Günlük işlerde mükemmel iş çıkarıyor çok memnunum. Ek olarak sorun varsa sorabilirsin seve seve cevaplarım.
ekran gövde oranı nasıl, ince çerçeve seviyorum. Bir de bataryası nasıl gidiyor?

Ekran gövde oranı nasıl, ince çerçeve seviyorum. Bir de bataryası nasıl gidiyor?

Çerçevesi alt çerçeve hariç ince çok Slim ve şık duruyor, ince ve hafif zaten, şarjı duruma göre eğer Office işleri veya webde gezinme için soruyorsan 7 saat götürüyor en rahat olan şey ise telefon şarj cihazıyla şarj edebiliyorsun 67 watt adaptör alman lazım ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı